2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه هیچ مردی رو نمی خوام وقتی کسی که عاشقش بودم با من اینکارو کرد

زن باید دنبال مردی باشه که عاشق تره حتی اگه خودش زیاد دوسش نداشته باشه!

معشوق بودن همیشه امن تره

کاربری دوستم فعلا دست منه

طلاق بگیر

فعلا طلاق نمیتونه بگیره 

چون بشدت شخصیت ضعیفی داره 

تنها چیزی که میتونه سرپاش کنه و بهش قدرت بده تا حدودی پوله 

باید یه کاری جور کنه ،یه پولی پس انداز کنه بعد تصمیم بگیره برا خودش

2805
دلم نمی‌ذاره یک حال روحی بدی دارم که نمی‌ذاره برم ولی زجرم میکشم

ببین عزیزم

حتما برای بدست اوردن توجهش طمع داری

به این فکر میکنی مگه من چی کم دارم اینجوری رفتار میکنه و منتظر روزی هستی که واقعا عاشقت باشه و تغییر کنه

اون روز هیچوقت نمیاد و حتی اگه بیاد تو دیگه بابتش خوشحال نمیشی و به خودت میگی مگه این ادم چی داشت که به خاطرش صبر کردم

پس احساساتی رفتار نکن کسی که بهت احترام نمیذاره نباید جایی توی زندگیت داشته باشه

چون از اینکه ترک نمیکنیدش مطمئنه میگه وقیح شده .من شوهرم یه کم اخم کنه عشقم به نفرت تبدیل میشه دوست ...

آره اینو بارها بهم گفته تو جایی نمی ری بدون من نمی تونی ... فهمیدم چقدر عاشقشم...ای کاش دل و جرات داشتم 

دعا کنید خدا شفامو بده
خودتو حقیر نکن، وقتی خیانت می‌کنه و برات توضیح میده یعنی براش مهم نیستی

خیلی در حقم ستم کرده ب معنای واقعی بی ارزش بودنم رو ب رخم کشیده با کاراش با حرفاش ... لعنت ب دلم

دعا کنید خدا شفامو بده
ببین عزیزمحتما برای بدست اوردن توجهش طمع داریبه این فکر میکنی مگه من چی کم دارم اینجوری رفتار میکنه ...

هشت سال کم نیست از عمری که براش گذاشتم... دو سال دیگه بگذره میشه ده سال...من بخاطرش تو روی خانواده ام ایستادم ... این حقم نبود ... برای اثبات عشقم مهریه مو بخشیدم .. برای اینکه بدونه بهش احترام میگذارم از حق مادر شدنم گذشتم...قلبم تیر می‌کشه اینقدر راحت پا روی زحماتم عشقم بذارم و برم... چقدر همسرم بی وجدانه ....من تو خودم مردم

دعا کنید خدا شفامو بده
از شدنی میشه اما طلاق جسارت میخواد ،باید اول رو خودش کار کنه تا بتونه تا اخرش بره

فقط بحث جسارت نیست

عمرش داره کنار یه مرد خیانت کار تلف میشه،به شعور و شخصیتش توهین شده

و اگه بعدا بچه دار بشه اوضاع براش سخت تره

2810