2777
2789
اون لحظه واکنشها چیه ،یعنی در جوابش چی میگی

اشک می ریزم و گریه می کنم و بهش می گم بذار برم ..ولی می دونه که نمی تونم برم بهم می خنده و میگه تو عاشق منی نمی تونی جایی بری

دعا کنید خدا شفامو بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الانم دیر نبست شروع کن هشت سال به خودت ظلم کردی از همین فردا دیدت رو عوض کن نزار هشت سال دیگه بگی ،ش ...

چطوری می تونم تو این حال نمونم؟ چیکار میشه کرد؟ 

دعا کنید خدا شفامو بده
هشت سال کم نیست از عمری که براش گذاشتم... دو سال دیگه بگذره میشه ده سال...من بخاطرش تو روی خانواده ا ...

دقیقا وقتی داشتی این کارارو میکردی بهش میگفتی بی ارزشی

تو با این رفتارها باعث شدی بهت بی احترامی کنه چون میدونه هر کاری بکنه بازم پاش میمونی

اگه قضیه برعکس میشد اون تحمل میکرد؟

بعضی چیزا رو باید رها کنی تا بهترشو بدست بیاری

کاربری دوستم فعلا دست منه

2805
امکان نداره عاشق یه مرد خیانت کار باشی خودت رو گول نزن تو فقط بهش عادت کردی

عادت کردن مثل اعتیاد می مونه ترک اعتیاد خیلی سخته عزیزم... چطور می توانم ترک کنم؟ من یک دوره پیش روانپزشک هم رفتم دارو داد حالم بدتر شد... خیلی بد

دعا کنید خدا شفامو بده
دقیقا وقتی داشتی این کارارو میکردی بهش میگفتی بی ارزشیتو با این رفتارها باعث شدی بهت بی احترامی کنه ...

خیلی سخته خیلی... بخدا با مرگ فرقی نداره ... بارها خواستم برم نشد...سرگیجه گرفتم تهوع و لرزش بدن... عشق خیلی چیز مزخرفیه

دعا کنید خدا شفامو بده
عادت کردن مثل اعتیاد می مونه ترک اعتیاد خیلی سخته عزیزم... چطور می توانم ترک کنم؟ من یک دوره پیش روا ...

جای شما نیستم اما

چی شد که فکر کردی مردی بهتر از اون نیست؟

شایدم من درکی از عشق ندارم یا تعریف ما از عشق متفاوته

خیلی سخته خیلی... بخدا با مرگ فرقی نداره ... بارها خواستم برم نشد...سرگیجه گرفتم تهوع و لرزش بدن... ...

پس رو خودت کار کن و درنهایت طلاق بگیر 

فقط حواست باشه بچه دار نشی

جای شما نیستم اماچی شد که فکر کردی مردی بهتر از اون نیست؟شایدم من درکی از عشق ندارم یا تعریف ما از ع ...

نمی دونم چ حسیه امیدوارم هیچ وقت تجربش نکنی فکر می کنم عشق بیمارگونه دارم... که خودم رو داره تباه می کنه وگرنه عشق مقدسه و مایه ارامش

دعا کنید خدا شفامو بده

دوست عزیز من واقعا معنای این عشقی که شما میگید رو نمیفهمم آدم اول باید خودش رو دوست داشته باشه .شما داری خودتو نابود میکنی من تاپیکاتو دیدم و واقعا متاثر شدم.

انشاءالله که خدا کمکت کنه زودتر خودتو نجات بدی

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید.