2777
2789
عنوان

ایا ام اس مانع ازدواج است

208 بازدید | 36 پست

داستان اینه که من ممکنه ام اس داشته باشم نمیدونم شاید الانم دارم معلوم نیست چون فقط یک حمله داشتم و‌برای تشخیص کافی نیست 

حالا بع نظرتون ام اس مانع ازدواج منه؟ یا باعث مشکل میشع برام؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

نه فقط باید حتما به طرف مقابل بگی 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

اطلاع دقیقی ندارم ولی بهتره طرفتو در حریان بذاری البته بعد اینکه قطعی متوجه شدی که ان شاالله هیچوقت متوجهش نشی عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

آزمایشات لازم رو انجام بده تا مطمین شی داری یانه که اگر داری درمان روشروع کنی اگر به موقع بفهمی و درمان رو شروع کنی و  ادامه بدی میتونی زندگی نرمالی داشته باشی تا سالها ولی قبل ازدواج  باید به پارتنرت بگی حتما 

ام اس یه بیماریه متافیزیکیه که با یکسری انرژی درمانیا و انجام یکسری اعمال حل میشه

تحقیق کنید خعلیا با یسری دستورات به راحتی خوب شدن

۱‌‌=۲+۲                                                                                   اگه یک تخم مرغ از درون بشکند یک زندگی اغاز میشود و اگه یک تخم مرغ از بیرون بشکند یک زندگی پایان می یابد. فهمیدین چی شد؟                                                                                           " زن "در زبان کُردی به زیباترین نحو ممکن معنا شده نه خانم است نه زنیکه نه ضعیفه نه زن او را «آفرت» مینامند به معنای آفریننده                                                                            ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود /وز رفتن من جلال و جاهش نفزود /وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود /کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟     زبان کوردی در بین ۱۶۸ زبان زنده دنیا رتبه هشتم قرار دارد. همچنین زبانهای ترکی و فارسی به ترتیب در رتبه های ۲۱ و ۴۴ قرار دارند و عربی نیز ۴۸ است.      دلیل بدبختی ها؛گناه،کارما،ماورا.                       راز ثروت:شکرگزاری،استغفار،انفاق     میدونستین که خداوند در قران از کوردها ُسخن به میان اورده؟ایه ۱۶ سوره فتح(روایت ابوهریره که از علمای اسلام و از یاران پیامبر) یا میدونستین خداوند در تورات(در اشعیای ۱۳)به کوردها اشاره کرده و انها را ارتش من خطاب میکند؟              

2810