2777
2789
عنوان

تردید بین خواستن نخواستن بچه

177 بازدید | 27 پست

ی بار دوست دارم باز تردید دارم مدتی اقدامم باردار نشدم ،از یه چیزی میترسم نمیدونم چیه ولی یه چیزی این وسط مانع میشه ک از ته دلم بخوام

اون چیزی ک ازش میترسی رو من میدونم

وضع امروز همه ی ماست ک با این فرمون داریم میشیم کره شمالی ولو بسیار داغونتر

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه همینن میترسن

خب ترسم داره پر از ناشناخته هاس

اگه صبور و مهربون و عاقل هستی بیار!!

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

2805

منم همینم منتها من ب خاطر این وضع مملکت میترسم هر سال میگم سال بعد سال بعد ک بیشتر سروسامون میگیریم نسبت ب پارسال باز همه چی سر ب فلک میکشه و نمیشه قدم از قدم برداشت ولی دیگه میخوام کم کم ب فکرش باشم🙁

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

بچه دار شدن بزرگترین مسأله زندگی هر شخصیه،مثل ماشین خریدن نیست که بعداً مدلشو دوست نداشتی عوضش کنی یا خسته بشی بگی اصلا نمی‌خوام میفروشمش...

لطفاً و خواهشا همه جوانبش رو بسنج و در آماده ترین حالت روحی و روانی اقدام کن

حتما دلیلی داره یا ترس از شوهرت داری که مبادا نتونید با هم کنار بیاید یا از خودت می‌ترسی که مبادا از پس بچه داری بر نیای و مادر خوبی نباشی .

به هر حال تا مطمئن نشدی اقدام نکن 

پشیمونم که ۲ تا دسته گل رو به دنیا آوردم و از پسشون بر نیومدم

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
بچه دار شدن بزرگترین مسأله زندگی هر شخصیه،مثل ماشین خریدن نیست که بعداً مدلشو دوست نداشتی عوضش کنی ی ...

چی بگم عزیزم میدونی مشکل من اینه بارداری اول کلی ظول کشیذ ب راحتی باردار نمیشم ،میترسم سنم بره بالا پشیمون بشم

2810