2777
2789
مشکل اینجاست کا بت طنز ایرانی همیشه یه گارد خاصی.داریممدام دنبال اینیم که آره خنده ندارهیکم شل کن آس ...

خیلی مسخره بود. من طنز دوس دارم مثلا مدیری و قاسم خانی ها و مکس امینی اماجوکر واقعا مسخرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش دیگه جوکر ساخته نشه. حیف پول که میدن به این بازیگرا که بیان مردم بخندونن

چرا حیف خوشت نمیاد نبین جوکرتنهابرنامه ایه که جایزش تعلق میگیره به امور خیر ...اینهمه فیلم وسریالای ابکی ودستمزدهای کلان این لااقل یه کارخیر توش انجام میشه

خیلی مسخره بود. من طنز دوس دارم مثلا مدیری و قاسم خانی ها و مکس امینی اماجوکر واقعا مسخرس

آقای مدیری آدم فوقالعاده ای هستن

ولی اصلا برای طنز پردازی نقش خوبی ندارند

جالبه جوکر شمارو نمیخندونه ولی آقای مدیری میخندونه

2805
چرا حیف خوشت نمیاد نبین جوکرتنهابرنامه ایه که جایزش تعلق میگیره به امور خیر ...اینهمه فیلم وسریالای ...

۲۰۰ ملیون چه دردی میخاد دوا کنه اخه . اگه جای ساخت جوکر این همه هزینه الکی کل مبلغ کمک میکردن همه مردم راضی بودن . تو هر فصل مگه چند تا برنده داره اخه . تو با این عقلت نظر نده خواهشا. ‌

۲۰۰ ملیون چه دردی میخاد دوا کنه اخه . اگه جای ساخت جوکر این همه هزینه الکی کل مبلغ کمک میکردن همه مر ...

باشه تونظربده عقل کل😆 اولا که ۲۰۰ براتو پول نیست براخیلیا پوله حداقلش یه زندانی بیگناه آزادمیشه بعدم احسان علیخانی به اندازه کافی توتمام عمرش کارخیرانجام داده ومیده میتونست همین ۲۰۰ تومنم نده مثل بقیه برنامه ها شب آهنگی و غیره بعدم دوست نداری نبین چرافشارمیخوری توبرو همون سریالای آبکی نمایش خانگی وسریالای ماهواره روببین