2777
2789

از بزرگ بودن بدم میاد نمیخوام بزرگ شم دلم میخواد برگردم به همون دوران که دغدغم بازی با بچها بود واقعا نمیکشم هم باید ب درسام برسم هم باید به شغل و آیندم فکر کنم هم دارم یه رابطه پر چالشی رو طی میکنم خیلی بیش از حد به همه چی فک میکنم خیلی بیشتر از سنم دارم میدوعم دنبال مدرک و مهارت و .... انقد ذهنم پره که تمرکزی ندارم رو درسام بین اینا هم باید هواسم به روابطم با اینو اون باشه من خیلی دارم سخت میگیرم؟؟خیلی ب خودم علکی فشار میارم؟؟یا همه درگیر همینن همسن و سالامو که میبینم خیلی بیخیالن هیچیو سخت نمیگیرن راحت زندگیشونو میکننن ولی من:)))

18 سالمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

هرکس یه درگیری ذهنی داره ولی ماها یاد گرفتیم مشکلاتمون رو تو ذهنمون انقد بزرگ کنیم که فکرکنیم توانایی کافی برای انجام دادنش رو نداریم این باشه که فکرکنیم تلاش هامونم بی نتیجست

باید یاد بگیریم کم کم پیشاپیش واسه مشکلی که اتفاق نیوفتاده ناراحتی و استرس نداشته باشیم

و به مشکلیم برخوردیم بدونیم دوره ایه و وایسیم با گذشت زمان یا حل شه مشکل یا عادت کنیم حداقل