2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من خودم معالی اباد شیراز زندگی میکردم اما دوست صمیمیم شهرک صدرا بود همیشه میرفتم خیلی قشنگ بودد

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
رنج قیمت خونه واسه رهن چقدره آپارتمان یا سوییت

مهمه متراژش چقدر باشه چندخوابه باشه کجای صدرا باشه من جای خوبشم ۲۵۰با ۶میدم البته چون تمدید کردم این قیمته وگرنه همین خونه با همین پول پیش تا ۸هم اجاره میره در کل صدرا الکی گرون شده خیلی بی رویه گرونه اصلا قیمتها و امکاناتش با هم جور نیست من میخوام به زودی برگردم شیراز 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ششما از دوستتون نشنیدی ک رمال خوب اونجا هس یا نه؟؟

نه والا😂

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
ممیگن خییییلی معروفه از بندرعباس میاد

من تو فاز این چیزا نیستم اینحا هم دوست و آشنایی ندارم با همسایه هم جور نیستم نمیدونم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
مهمه متراژش چقدر باشه چندخوابه باشه کجای صدرا باشه من جای خوبشم ۲۵۰با ۶میدم البته چون تمدید کردم این ...

پول پیش اوکی ولی اجاره ندارم بدم 

شیراز ارزونتره ؟؟؟کدوم منطقه؟؟؟

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
مهمه متراژش چقدر باشه چندخوابه باشه کجای صدرا باشه من جای خوبشم ۲۵۰با ۶میدم البته چون تمدید کردم این ...

بببخشید ولی وسط تاپیک من درست نیست راجع ب چیز دیگه ای صحبت کردن

بببخشید ولی وسط تاپیک من درست نیست راجع ب چیز دیگه ای صحبت کردن

ببخشید عزیزم پستمو پاک میکنم 

2810