2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسود هستی قبول کن تو لاغری گونه داشتن خوبه دیگه

دیگه چرت و پرت نگو 

من عکس نمیتونم بدم که بخواهم تعریف از خودم کنم 

وگرنه ارثی صورت پر و خوشگلی دارم همه میگن

شما جنبه انتقاد ندارید برید بخوابید نصف شب 

الهی بگردم اصلا ناراحت نشو خدا حتما ی چیزی میدونسته ک مارو اینجور. افریده گل منشماهم دیذی منو؟

عزیزم من عکستو دیدم چجور آفریدتت مگه خدای نکرده زشتی؟ والا خیلی ناز بودی اتفاقا من گونه رو خیلی دوست دارم. به نظرات منفی توجه نکن اینا حسودن چیزایی داری که اونا قطعا ندارن 😉

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم
دیگه چرت و پرت نگو من عکس نمیتونم بدم که بخواهم تعریف از خودم کنم وگرنه ارثی صورت پر و خوشگلی دارم ه ...

اگه خودتی تو عکس که خوشگل نیستی اکه هم خودت نیستی باز خوشگل نیستی چون من اگه عکس بزارم عکس آدم خوشگل و میزارم همه یعنی پس این در نظر تو خوشگل بوده 

خلاصه زیاد حرف نزن دیگه جوابتو نمیدم 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

کامنتای شما مصداق بی ادبی و بی احترامی بودگفتن سایت عمومی ، نگفتن بیا راجع به شخصی ترین مسائل یا چهر ...

واقعا گونه و لاغری صورت به هم همخونی نداشت 

حالا شما هی ریپ بزن 

من تا پس فردا همین میگم

فکر کردم ژل زده گفتم بدونه اگر ژل زده خوب نیست 

بعدش نوشتم براش ببخشید 

دیگه ریپ نزن 

2810