2777
2789

تو مجازی یک گروه فعال فرهنگی بزرگ بودیم برا استانمون .... از همه شهر های استانمون بود فعال برا مشکلات و ... شهرامون تلاش میکردیم.  

مدتیه کل فعالین شهرای استان همدست شدن بر علیه شهر ما ... 

الکی بدبین شدن به ما بعد سه چهار نفری ک فعال شهر ما بودیم همشون اولش الکی شلوغ کردن منو انداختن تو میدون ولی خودشون فوری رفتن تو تیم بقیه من پشیمون نیستم ولی زورم میاد چون همههههه فعالین منو طرد کردن ک سر ناسازگاری داری اگر این نامردا پشتم بودن هم من طرد نمیشدم هم همشون اینطوری بر علیه شهرم کار نمیکردن و منو عصبی نمیکردن از عمد  ...

کاربری دست دو نفره .....
عزیزم این روزا بخوای آدم درستی باشی همیشه تنها میمونی ولی به خودت افتخار کن😘

خیلی ناراحتم.  بقران همشوننن منو طرد کردن  الکیییی میگن با بقیه شهرا مشکل داری در حالی من فقط از حقوق شهر خودم دفاع کردم کاری ب بقیه نداشتم . 

ولی همونااااا ک منو طرد کردن  کسایی رو حمایت میکنن که هزار بار علنی توهین کردن به بقیه شهرا 

این بیشتر ناراحتم میکنه. 

کاربری دست دو نفره .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.