2777
2789
اگه استرچ مارک باشه بیشتر از چاقیه..ممکنه اگه کوچولو باشه بعد یه مدت بره ، ممکن هم هست نره و بمونه.. ...

ن گلم ببین سوالم اینکه اینا بیشتر میشه یا نه همین انقد میمونه

دیب دیبِ🚶🏻‍♀👸🏻.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن گلم ببین سوالم اینکه اینا بیشتر میشه یا نه همین انقد میمونه

اگه بدنت در حال چاق شدن باشه بیشتر میشه

اگه خارش داره نخارون ، بیشتر میشه

بعد به یه سری حرکات ورزشی که خیلی بدن کش بیاد هم ممکنه ربط داشته باشه..

🌱🐢

2805
اگه بدنت در حال چاق شدن باشه بیشتر میشهاگه خارش داره نخارون ، بیشتر میشهبعد به یه سری حرکات ورزشی که ...

ن در حال چاق نیستم کششی نکردم نه خارشم نداره ولی یه خانومه الان بهم گفت اگر اوایلشه قطعا بیشتر میشه اره؟؟؟؟😭😭😭

دیب دیبِ🚶🏻‍♀👸🏻.
ن در حال چاق نیستم کششی نکردم نه خارشم نداره ولی یه خانومه الان بهم گفت اگر اوایلشه قطعا بیشتر میشه ...

اینا بیشتر بخاطر افزایش وزن ناگهانی روی بدن به وجود میان ، الکی نمیاد ، الکی هم زیاد نمیشه

حالا میخوای درموردش توی گوگل سرچ کن ببین اصلاً استرچ مارک هست یا نه

چون من بعضی وقتا روی ساعدم رگه رگه قرمز میشه پس فرداش میره!!!!

حالا اینا به کنار استرچ مارک .قتی یکی توی یه مدت کم یهو چند کیلو وزن اضافه میکنه روی بدنش به وجود میاد ، چون بدنش داره کشش پیدا میکنه و این چون سریع اتفاق میفته بدن اینجوری واکنش نشون میده

یا مثلاً توی خانم‌های باردار اواخر بارداری اطراف شکم ممکنه دیده بشه

درکل

سعی کن حواست باشه ، اگه رژیم داری ادامه بده

من روی شونم سمت راست روی بازوم دارم ، چند ساله بیشترم نشده

اوایل خیلی بدم میومد و حساس بودم.. رنگش به مرور کم‌رنگ‌تر شد و خب زیاد به چشم نمیاد

🌱🐢

ن در حال چاق نیستم کششی نکردم نه خارشم نداره ولی یه خانومه الان بهم گفت اگر اوایلشه قطعا بیشتر میشه ...

راستی دیدم خانمه گفت روغن 

روغن نارگیل نمیدونم

ولی روغن زیتون هم خوبه روی اون قسمت ترک مانند ماساژ بده اگه تازه باشه به مرور میره

🌱🐢

اینا بیشتر بخاطر افزایش وزن ناگهانی روی بدن به وجود میان ، الکی نمیاد ، الکی هم زیاد نمیشهحالا میخوا ...

وای خداروشک پس بیشتر نشده میگم ک من نه رژیمم ن هیچی وزنم الان اوکیه اول یهو ۵ کیلو چاق شدم بعد کم کردم اینارم تااازه دیدم نمیدونم از کِی بوده پس چرا این خانومه بهم گفت اگر اوایلشه بیشتر میشه؟ گف خواهرم لاغر لاغره ولی رو بازوش پر ترک 

دیب دیبِ🚶🏻‍♀👸🏻.
وای خداروشک پس بیشتر نشده میگم ک من نه رژیمم ن هیچی وزنم الان اوکیه اول یهو ۵ کیلو چاق شدم بعد کم کر ...

بستگی به بدن‌ها هم داره

نمیدونم والا

ولی من اطرافم هرکی اینو داشته چاق بوده یا یه زمانی یهو وزنش خیلی زیاد شده..درکل ندیدم لاغر باشه و داشته باشه..

و اینکه

گفتی یهو پنج کیلو افزایش وزن داشتی

ممکنه از اون هم باشه..

🌱🐢