2777
2789
عنوان

لطفا ااااا نظر بدید 🥲

34 بازدید | 6 پست

من چند ماهه ک با یکی کات کردم و خودم چون خیلی اذیت می‌کرد دیگ از خیرش گذشتم و تموم کردم هر چی هم پیام داد جواب ندادم ولی یک ماهه کلا پیداش نیست من همچنان مثل خنگا چکش میکنم چیزی ک خیلی عجیبه اینه ک اصن بهم میگف اینستا ندارم و من پیجش رو داشتم تقریبا یک ماهه ی دختر رو فالو کرده حتی پیج های آرایشی دختر رو هم فالو کرده دخترم اینو فالو کرده!! و جالبیش اینه ک دختر شوهر داره!!! تو استوری هاشم شوهرش تگ کرده 

باورم نمیشه یعنی با زن متاهل رفته تو رابطه؟؟ 🤦🏻‍♀️

هی میگم شاید فامیلشه ولی طرفم رو میشناسم اهل فالو کردن فامیل نیست اونم اینجوری 

دارن دیونه میشم درسته خودم تموم کردم ولی خیلی بده من هنوز دارم زجر میکشم بعد اون با یه زن متاهل رفته تو رابطه 😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
فکرم نکن چون تو کات کردی رفته سراغ یکی دیگه...کلا درحال وقت گذرونیه

باورم نمیشه آخه رفته با زن متاهل؟؟ هر کاری میکردم پیجش رو بهم نمیداد الان چیشده اون براش عزیز شده 

شاید فامیلی چیزیه واقن خواهر نداره؟

نه خواهر نداره با فامیلم زیاد اوکی نبود ک بخاد اینقدر فالوش کنه پیج داداشش رو دارم اصن این دختر رو فالو نکرده دارم دیونه میشم 😭

نه خواهر نداره با فامیلم زیاد اوکی نبود ک بخاد اینقدر فالوش کنه پیج داداشش رو دارم اصن این دختر رو ف ...

به نظرم ولش کن اگر میتونی بیخیالش شو اگر هم خیلی اذیتت می‌کنه یکیو بفرس امتحانش کنه نخ بده بهت مثلا بره سراغ دختره یا خود پسره