2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه از دید مردم نسبت به فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2536 بازدید | 159 پست
نه منظورم اینه اینا از قبلا پول جمع کردن تا الانمزایای قبلیا خیلی بهتر بودالان دیگه همه چی گرونه وتو ...

چی بگم همشون همین الان هم مشغولن

فقط یه خاله و شوهر خالم بازنشسته هستن و مادر عروسمون و پدر دامادمون که ایشون الانم داره میره دوباره

وضع همشونم خداروشکر خوبه

انشالله همه خوب باشن

ولی واقعا همشون فقط مینالن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا هر دختری اوضاع خوبی داشته باشه از نظر مالی میگن سوهر نکن پزشک و غیره نداره من خونه ماشین طلا درآ ...

همینو بگو اصلا بگو ازدواج چه ربطی به پول داره مگه ادم هدفش از ازدواج پوله.. اینا اصلا نمیفهمن عشق و نیاز عاطفی و... داشتن همدم و تشکیل خانواده و... یعنی چی

الان با همسرم شرکت پیمانکاری داریم و باهم شریکیم.

چه جالب منم شوهرم مهندس عمرانه و الان تو شرکت مشاور ناظر  پرو ژه هاست.. البته شوهرم پروانه مجری ساختمانی هم داره ولی من به اینده کارهای عمرانی خوشبین نیستم ساخت ساز که کلا رکوده واسه وضعیت اقتصادی  بعدا که جمعیت کم بشه هم ساخت و ساز نیازی نیس شما شرکتتون چیه ابنیه راه یا اب جسارتا کدوم استان هستین

منی که دارم میخونم برای استخدامی آموزگاری 

به این نیت که دستم جلوی شوهر دراز نباشه

و ساعاتی چند از خونه بزنم بیرون😶😶😶😶

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

چرا همش فک میکنی اگ تو یه شرایط دیگ بودی راضی بودی؟؟

والا اگ ازدواجم کرده بودی ولی معلم نبودی حسرت میخوردی چرا مستقل و شاغل نیستم

عادت کردیم همش مینالیم از وضعیتمون

مگ چیکار میکنی ک بی پولی بهت فشار اورده وقتی مجردی؟؟؟

والا من شوعرم ماهی ۲تومن بهم میده اضاف هم میارم اخر ماه 

من خونه دار دیدم همه سال خوابه کلی پول وخونه به نام وبراشه فقط ما پیدائیم؟حقوق ما رو دلته؟تو اون ۹ م ...

۹ ماه نیست و سرجمع تو کل سال ۵ ماه هم سر کار نمیرید گل من 

خونه دار هم اگر چیزی به نامشه شوهرش از صبح زود تا بوق سگ جون کنده که تونسته بخره

درضمن اینو بدون هییییییچ کس نه به معلم ها حسودی میکنه نه براش مهمه چقدر حقوق میگیرن، فقط خودتونید که مدام می نالید و خودتون رو میندازید سر زبونا

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
کادر درمان وقتی قراره با بدترین شرایط آدم ها سر و کار داشته باشه باید صبورترین و مهربان ترین آدم ها ...

کاش یه بار میرفتی جاشون 

روزی چند صد نفر چند هزار نفر ادم مریض و ناله با همراه های رو مخ بعضا بیان 

مگه معصومن که انقدر صبر داشته باشن 

2810