2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه از دید مردم نسبت به فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 159 پست
ببین معلم ها بن کارت و تخفیف خرید و وام ها و ... جزو حقوقشون حساب نمیکننیادمه بچه بودیم همه چیشون قس ...

عزیزم هیچ بن کارت و تخفیفی وجود نداره

چیزی هم قسطی بدن به نرخ روز محاسبه میشه.الان که همه جا به همه کس قسطی میفروشن

فقط عیدی میدن یه تومن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
معلمی کاره سختیه یه بچه توی خونه مادرش رو چقدر اذیت میکنه یه معلم‌۴۰ تا بچه رو هر سال آموزش می‌ده گف ...

بعضیاشون آره کارشونم دوست دارن

ولی اینا که همش مینالن گم بشن چند نفر که حاظرن با نصف حقوق اینا برن کار کنن برن تو این مشاغل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلمی کاره سختیه یه بچه توی خونه مادرش رو چقدر اذیت میکنه یه معلم‌۴۰ تا بچه رو هر سال آموزش می‌ده گف ...

ممنون

شما تنها انسانی هستین که درک میکنین

چطور تشکر کنم؟

خدا هر چی میخای بهت بده

خخخخ الانم داریم میبینیمهر وقت میرفتم خونشون تو کمدا و یخچالش پر مواد غذایی و هزار جور آجیل و انواع ...

الو نصف کرده خوشت نیومده ربطش به شغل طرف چیه ؟

تنها جایی که انقد ب معلم ها توهین میشه همین سایته 

لطفا لایک نکنید .سپاس
علوم پایم به شدت سخته تو دانشگاه ما

موفق باشی عزیزم ولی معمولا بچه ها کنکورو می دن شل می کنن 

علوم پایه رو بدی از این درسای مزخرف راحت میشی فیزیوپات هم دوره سختیه ولی شیرینه استاجری بیشتر علافیه و کشیک های اینترنی نابود کننده ست

روحیه تو نباز هنوز خیلی مونده

برید پیش طب سنتی های گرامی با اخلاق خوبشون درمان انواع سرطان و ریشه کنی جهانی بیماری هارو دارن من دو ...

کادر درمان وقتی قراره با بدترین شرایط آدم ها سر و کار داشته باشه باید صبورترین و مهربان ترین آدم ها باشه، نه اینکه صرفا برای داشتن شغل و درآمد برن سمتش و تهش با بی رحمانه ترین حالت ها با آدم های مریض برخورد کنن

استرس کاری رو هم تو طرح دیدن نمیتونن تحمل کنن و روان شون کشش نداره نرن تو این کار

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خخخخ الانم داریم میبینیمهر وقت میرفتم خونشون تو کمدا و یخچالش پر مواد غذایی و هزار جور آجیل و انواع ...

نه منظورم اینه اینا از قبلا پول جمع کردن تا الان

مزایای قبلیا خیلی بهتر بود

الان دیگه همه چی گرونه وتورم وحقوق کم جدیدا 

قدیمیا بهترن 

هرچند کارمند معمولین

گزینب با کسی کاره خاصی نداره مگه طرف مشکل ریشه ایی و تابلویی داشته باشه.

عزیزم من شرایطم فرق داشت، تو ایران بزرگ نشدم و از یه کشور دیگه ای اومده بودم. شاید دلیلش اون بود. ولی رابطم با همه اوکی بود، ظاهرم خوبه ولی نمیدونم چرا همش بهم گیر میدادن. حتی یه عمل زیبایی ندارم، نه ژل، نه فیلر، هیچیییی. معلمهای دیگه چند برابر من آرایش میکردند و انواع اقسام کارهای زیبایی ولی همیشه من تو چشم بودم و همیشه به من تذکر میدادند.

ممنونشما تنها انسانی هستین که درک میکنینچطور تشکر کنم؟خدا هر چی میخای بهت بده

من خودم دبیر هستم 

پابه ۱۱ و ۱۲ هم 

میرم‌ مدرسه خودم‌مجردم ولی باید مث یه مادر با بچه ها رفتار کنم 

گاهی انقد اذیت میشم نفرین میخاستم کنم یه سری  ولی سر نماز دعا کردم بچه های کلاسم سر ب راه تر بشن ..

..واقعا معلمی کاره هر کسی نیست 

تنها شغلیه که انقد دلسوزی برای بچه های مردم که دستت امانت هستن ...

ولی متاسفانه مردم تعطیلات رو میبینن فقط 

البته که از ارزش های ما چیزی کم نمیشه ...

لطفا لایک نکنید .سپاس
موفق باشی عزیزم ولی معمولا بچه ها کنکورو می دن شل می کنن علوم پایه رو بدی از این درسای مزخرف راحت می ...

😂 نباختم ولی خب قاطی میکنم سر سختیاش 

بعدم میگم چون مشکل تنهایی دارم خیلی سختمه

حالا که اینجوری شد چرا شما باید ۳ ماه تابستون زیر باد کولر بخوابی مفت مفت هم حقوق بگیری؟؟؟😁😁

من خونه دار دیدم همه سال خوابه کلی پول وخونه به نام وبراشه فقط ما پیدائیم؟

حقوق ما رو دلته؟

تو اون ۹ ماه زجر وزحمت رو نمی بینی

2810