2777
2789
عنوان

خانم هایی که زایمان طبیعی کردین به تازه گی

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 28 پست

سزارین.طبیعی هستم با ۹سال خارش جای بخیه و رحم پایین آمده و عفونتی که خوب نمیشه.دیگه شل شدگی دیواره واژن بماند

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من یه ساله زایمان کردم بدترین درد دنیاسفقط بعد زایمان تنها کسی که تو بخش سرحال بود من بودم همه میگفت ...

دقیقا تو اتاقی که من بودم همه سزارینی بودن و به من میگفتن خوشبحالت انگار اصلا زایمان نکردی

چون بعد از زایمان دردا تموم میشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

من زایمان نکردم ولی دارم راجبش تحقیق میکنم 

اگ فوبیا طبیعی داری سمتش نرو 

اگه یدونه تا ۲ تا میخوای سزارین 

اگ بیشتر میخوای سخت میشه سزارین 

طبیعی زودتر سرپا میشی ولی بودن کسایی ک از سزارین هم بیشتر اذیت شدن 

تحقیق کن بررسی کن بخاطر پول با بدنت اینکارو نکن

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
نفهمیدم بخاطر سزارین این بلاهاسرت اومده یا طبیعی؟

سزارین بهتره بنظرم.من طبیعی بودم راضی نبودم.بچه دومم روهم که فقط خداو بعد خودم زنده نگه داشتم با زور شدیدی که زدم.بچه مدفوع کرده بوددستگاه هشدار میداد مامای احمق فرم پر میکرد.آخرم گفت چه زور بدی زدی چاک چاک کردی خودتو😐

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
وقتی پسوند گی و گان به کلمه ای اضافه میشود، "ه" حذف میشودتازه گی👈 تازگی

کی داره اینو میگه دتر بابایی؟🤣

دقیقا تو اتاقی که من بودم همه سزارینی بودن و به من میگفتن خوشبحالت انگار اصلا زایمان نکردیچون بعد از ...

اره دقیقا همینطوره

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
کجایی هستی عزیزم؟ کدوم شهر؟

مشهد