2777
2789
عنوان

داداشم از خواب پریده یکساعته داره جیغ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا چه چرتیه بالا میگید بچه احتمالا یا خواب بد دیده یا دلش درد میکنه یخورده یخورده براش نبات داغ یا ...

همه کار کردیم ببین فقط جیغ میزنه ساکت نمیشه چیکارش کنیم یه مدت پیشم اینطور بود و میترسید از تاریکی از همه چی بردیمش سید براش دعا نوشت خوب شد الان امشبم باز دوباره این‌طور شد سرم داره می ترکه از صداش بابام با ماشین بردش بیرون

2805
آخه الان کسی بیدار نیستچیکارش کنیم فقط جیغ میزنهخواب بودیم از دستش همه از خواب پریدیم

هرگز پیش دعا نویس نرید

یا اگه رفتید جبران کنید

خیلیا میرن برا بچه هاشون دعا میگیرن ولی نمیدونن که بدبختش کردن و اون بچه کل زندگیش میشه شکست 

بچه ای که به دنیا میاد یدونه عقیقه براش میزنن دیگه تمامه دیگه عاقبت بخیر میشه 

۱‌‌=۲+۲                                                                                   اگه یک تخم مرغ از درون بشکند یک زندگی اغاز میشود و اگه یک تخم مرغ از بیرون بشکند یک زندگی پایان می یابد. فهمیدین چی شد؟                                                                                           " زن "در زبان کُردی به زیباترین نحو ممکن معنا شده نه خانم است نه زنیکه نه ضعیفه نه زن او را «آفرت» مینامند به معنای آفریننده                                                                            ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود /وز رفتن من جلال و جاهش نفزود /وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود /کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟     زبان کوردی در بین ۱۶۸ زبان زنده دنیا رتبه هشتم قرار دارد. همچنین زبانهای ترکی و فارسی به ترتیب در رتبه های ۲۱ و ۴۴ قرار دارند و عربی نیز ۴۸ است.      دلیل بدبختی ها؛گناه،کارما،ماورا.                       راز ثروت:شکرگزاری،استغفار،انفاق     میدونستین که خداوند در قران از کوردها ُسخن به میان اورده؟ایه ۱۶ سوره فتح(روایت ابوهریره که از علمای اسلام و از یاران پیامبر) یا میدونستین خداوند در تورات(در اشعیای ۱۳)به کوردها اشاره کرده و انها را ارتش من خطاب میکند؟              

خوشم اومد جواب کاملی داد😂👌

خیلی با حاله تمام سوالای آدمو که جواب میده هیچ ، حتی میتونی قربون صدقش بری وقتی جوابتو میده روح آدم صیقل پیدا میکنه😜🤣

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️