2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه خواهشا راهنمایی ام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 30 پست
من دخترم ۷ سالشه یه پسر یک سال و نیمه دارم امروز دخترم میگفت مامان ممنونم که وقتی من و داداشی دعوامو ...

درسته عالیه . من به این بزرگی یه زمان هایی از دستم بچه یکسال و نیمه م خسته میشم و احتیاج دارم تنها باشم ولی متاسفانه شهر غریبم‌‌‌ نمیشه جایی بذارم برم یه هوایی به کله م بخوره . بچه که جای خود داره.

دختر بزرگتو باید بزاری مهد عزیزم تا با هم سن و سالای خودش برخورد داشته باشه و بازی کنه اینجوری بیشتر ...

خدا حفظشون کنه برات

اره دعواهای معمولی رو واقعا خودم واکنش نشون نمیدم و با نگاه خودش متوجه میشه که کارش اشتباه بوده

اما میگم ی هو اصلا خطرناک میشه 

چشم حتما سعی میکنم مهد هم ببرم از این ماه اگر خدا بخواد

مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته عالیه . من به این بزرگی یه زمان هایی از دستم بچه یکسال و نیمه م خسته میشم و احتیاج دارم تنها ب ...

من چند روز پیش آنقدر بچه یکسال و نیمم اذیتم کرده بود با لباس رفتم زیر دوش آب سرد نشستم 

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
ببین عزیزم پسر منم ۷ سالشه یه خواهر ۲ ساله داره این چالش رو ماهم داریم ولی خیلی کمتر من روانشناس کود ...

این تکنیک خیلی خوبیه ولی برا بچه حداقل پنج سال به بالا که بشه دغدغه ش. فک نکنم برا بچه ای که هنوز چهار سالش نشده جواب باشه. اما امتحانش هم ضرر نداره

2805
وای خندم گرفت. یعنی منم بعضی اوقات مشنگ میشم. حق داری.

من پسرم از روزی که بدنیا اومده همش در حال گریه و نق زدن هست کولیک و رفلاکس و....

خب پس دلیل رفتارش اینه که اصلا دلش نمی‌خواد تو رو با خواهرش تقسیم کنه. بس که دوست داره. دشمن نمیشه ک ...

چشم اینکار رو میکنم اره درست میگین چگن اکثر وقتا که خواهرشو بغل میکنم برای کارای ضروری میگه مامان دلم برات تنگ شده منم باز بغل و بوسش میکنم

مادرم سن و سال داره و زانوش رو عمل کرده خیلی نمیتونه کمکم کنه ولی باز شاید هفته ای دو سه ساعت بتونه 

بازم ممنون 

این تکنیک خیلی خوبیه ولی برا بچه حداقل پنج سال به بالا که بشه دغدغه ش. فک نکنم برا بچه ای که هنوز چه ...

برای از پوشک گرفتن از برچسب استفاده کردم خیلی روش جواب نداد اما معنی جایزه رو میدونه

بعضی بچه ها زحمت بزرگ کردن شوم چند برابره .خدا بهت صبر بده ، این بچه هم آروم بشه.

ممنون خدا بچت رو حفظ کنه

چشم اینکار رو میکنم اره درست میگین چگن اکثر وقتا که خواهرشو بغل میکنم برای کارای ضروری میگه مامان دل ...

زمانی ببر که وقت خواب بچه باشه دو سه ساعت هم کلی هست . انشالله همیشه در  آرامش باشید.

خدا حفظشون کنه براتاره دعواهای معمولی رو واقعا خودم واکنش نشون نمیدم و با نگاه خودش متوجه میشه که کا ...

مرسی عزیزم همچنین دوتا گل شما رو😘بیشتر بهش محبت کن تو دعوا حقو به اون بده بیشتر. بعد براش توضیح بده بگو آجی تو رو خیلی دوس داره تو دنیا فقط همین یه خواهرو داره. کوچولوعه اگه دعواش کنی اگه بزنیش دلش میشکنه و... از این حرفا. بعدم از خودش تعریف کن کم کم نرم میشه😁منم همین حرفا رو به پسرم میزنم قبول میکنه حرفامو. یکم خوبن باهم دوباره شروع میکنن😂دیگه باید چشمم روشون باشه چاره چیه

برای مهدش هم بخدا من از خورد و خوراک و لباس همه چیز خودم زدم گفتم اینو بزارم مهد واجب تره. دیگه هممون شرایط مالی مون این روزا همینجوره. خدا کمک هممون کنه ایشالا

و یه صبری بهمون بده که بتونیم سر کنیم با بچها. راستی منم مثل شما دخترم ناخواسته بود😅😅

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
من پسرم از روزی که بدنیا اومده همش در حال گریه و نق زدن هست کولیک و رفلاکس و....

این دخترمم دقیقا همین بود حتی تو بارداری و زایمان هم بیشتر اذیت شدم بخاطرش

یکی از مشکلاتش اینه که بدغذاس و درست حسابی سیر نمیشه و همین باعث عصبی شدنش میشه 

خیلی راه رفتم بخدا بخاطرش تازه یکم تو غذا بهتر  شده مثلا ده درصد

مرسی عزیزم همچنین دوتا گل شما رو😘بیشتر بهش محبت کن تو دعوا حقو به اون بده بیشتر. بعد براش توضیح بده ...

الهی درست میگین 

دختر من خودکار بعد از اینکه میزنه میگه یلدا نباید بزنی خواهرته کوچیکه گناه داره نمیتونه راه بره و... یا میره براش اسباب بازی هم میاره 

ولی خب متأسفانه ی وقتایی میگم درجه خشمش خیلی زیاد میشه 

ان شاء الله از این ماه بتونم ببرم مهد 

متأسفانه ی دوره طولانی همسرم بیکار شد و این بهمون ضربه زد به لحاظ اقتصادی خیلی عقب افتادیم

واقعا زندگی که همینجوری سخته بی پولی و این گرونی ها هم بدترش کرده 

ممنون از وقتی که گذاشتین🙏🌹

2810