2777
2789
عنوان

فردا شب بله برون دختر خواهرشوهرمه

298 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها من سال ۹۸ بله برون بود اومدن خانواده شوهر اصلا منو نرقصوندن و شاباش ندادن عقد کردم خواهرشوهرام ۵۰ هزار تومن دادن سرعقد اون موقع هم یادتون باشه گرونی بود و به ۵۰ تومن چیر خاصی نمیدادن

هر مراسمی میشد میومدن اصلا نمیگفتی پاشو برقص و خودش میرقصیدن و میرفتن و شاباش هم نبود

یه بار کل اونا رقصیدن و من آخر با دختر خالم رقصیدم مامانم ۵۰ هزار شاباش داد و خاله ام هم و اصلا نه مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری و بقیه فامیلاشون هیچی ندادن 

فقط یبار داخل وسایلی که همسرم می‌آورد خواهرشوهرم یه روسری ارزون فرستاده بود

عروسی هم کردن هیچی ندادن و حتی پاتختی هم هیچی نیاوردن خواهرشوهرام فقط جاری یه تابلو آورد باز جاریم بهتر بود

بچه ام بدنیا اومد هر کدوم یه بلوز شلوار متوسط خریدن امسال تولد گرفتم  یه سالگی همون خواهرشوهره که الان بله برون دخترشه یه ماشین  ۲۰۰ تومنی آورده کلا برا من کم میارن 

الان بله برون و عقد میگیرن و جشن همه هم میدونم پول میندازن زیاد من چکار کنم؟؟

هم حرص میخورم که هیچی ندادن هم میگم عب نداره بندازم نمیدونم چکار کنم والا 

حالا بنظرتون مثلا شاباش فردا میرقصن چقدر بدم و سر عقد

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ایام فاطمیه اعتقاد ندارن

نمیدونم فردا شب ایام فاطمیه اس؟؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایام فاطمیه اعتقاد ندارن

مگه تموم نشد؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2805
مثل خودشون رفتار کن بزار جلوی خانواده دامادش ضدحال بخوره بفهمه اونموقع شما چقدر ناراحت شدید

خب من فردا پاشدن رقصیدن چقدر بدن

شوهرت چی میگه ؟اگه هماهنگی تو هم هیچی نده بگو رسم ندارین

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
نه الان تو ایران فاطمیه هستیم

الان نه فردا شب

ایام فاطمیه اعتقاد ندارن

سه روز بود که گذشته،فاطمیه دوم هم هنوزنشده.

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
شوهرت چی میگه ؟اگه هماهنگی تو هم هیچی نده بگو رسم ندارین

والا ما با مادرشوهر تو یه حیاطیم و خرج مادرشوهرم با ما هس ولی اون همیشه جدا میندازه از ما

شوهر هم از خداشه میگه ننداز ولی من خجالت میکشم هیچی نندازم

2810