2777
2789
عنوان

میدونین از چی میسوزم⁉️😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 105 پست
تو زمینه کاری تو کار کردن؟آره حرص داره من خالم میخواست کارو کاسبی راه بندازه تو زمینه مالی و سیستمش ...

آره فک کن من به اون یاد میدادم.حتی در مورد قیمت گذاری

حالا برگشته میگه میای با من کار کنیم؟

من عمراً زیر بلیط همچین آدمایی نمیشم.چون حس کنن بالاتر رفتن خدارو بنده‌ نیستن.همینجوری یه ساعت هوشمند گرفته سعی داشت بکنه تو چشم من.مبارکه ولی من خیلی تو قید و بند پز دادن نیستم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره فک کن من به اون یاد میدادم.حتی در مورد قیمت گذاریحالا برگشته میگه میای با من کار کنیم؟من عمراً ز ...

شغلت چیه انلاین شاپ داری

حالا گفته بل من کار کنی 

یعنی چی تو براش بفروشی😐😂😂واییییییییییی اعتماد بنفسشوننن

سلام عزیزم حالت چطوره خوبی؟ بیخیالشون برات مهم نباشه

سلام گلم.خوبم شما چطوری؟کم‌پیدایی😊

من کاریشون ندارم والا

شما فک کن هرچی جدید خریده بود جمع کرده بود آورده بود خونه ما و حتی موهاشم رنگ کرده بود.هی سعی داشت نمایش بده که جدیده ولی من انقدر تو باغ نیستم دوزاریم دیر افتاد.وقتی دوزاریم‌افتاد حرص خوردنم‌ شروع شد.

سلام گلم.خوبم شما چطوری؟کم‌پیدایی😊من کاریشون ندارم والاشما فک کن هرچی جدید خریده بود جمع کرده بود آ ...

قربونت عزیزم بد نیستم مهم نیست همین شوهرامون حرص میدن بس دیگه بقیه مهم نیست

شغلت چیه انلاین شاپ داریحالا گفته بل من کار کنی یعنی چی تو براش بفروشی😐😂😂واییییییییییی اعتماد بنف ...

آره آنلاین شاپ داشتم قبلا

طرف حرف بلد نیست بزنه

روابط اجتماعیش در حد بز کوهی بود.حالا برای من کلاس میذاره.خوبه که آدم‌پیشرفت کنه،من براش خوشحالم ولی به نظر من حد خودشو بدونه بهتره.یجورایی میخواد بگه من تونستم ولی تو نتونستی.

وایییی که چه ضرب‌المثل حقی گفتن(وای به روزی که گدا معتبر شود)

نمونشو ۲ماه پیش دیدم

طرف تا دوروز قبل سواد درست حسابی نداشت،قیافه نداشت، کلمات عادیو اشتباه تلفظ میکرد،خیلی جاهاکمکش کردیم و... بعد الان حس خودشاخ‌پنداری ایشون گوش فلکو کر کرده

خداروشکر که قطع ارتباط کردیم

دقیقا اینجاست که فرق آدم اصیل و آدم چیپ مشخص میشه

تا دیروز شما رو دایره بودی حالا نوبت اوناس

من مشکلی با پیشرفت احدی ندارم.البته اگه رنگ مو و ساعت مچی پیشرفت خاصی محسوب میشه🙂

خوشحالم که به وسط شهر و اجتماع منتقل شدن.

ولی تو چشم بقیه نکنن.

آدمای اصیل پز نمیدن.نمایش نمیدن.

وایییی که چه ضرب‌المثل حقی گفتن(وای به روزی که گدا معتبر شود)نمونشو ۲ماه پیش دیدمطرف تا دوروز قبل سو ...

مشکل من پیشرفتشون نیست که.

بعضی عزیزان پست گذاشتن سرت به کار خودت باشه.طرف آورده تو خونه من نمایش میده بعد من چطوری سرم تو کار خودم باشه.فقط میخوان گارد بگیرن بعضی کاربرا.

مشکل من اون نمایش دادنشونه

فک کن هرچی داشت و نداشت و تازه خریده بود آویزون کرده بود.با ربط و بی ربط، که فقط پز بده.

چرا جمعش کردی چراااااا🥲آره دیقا منظورش همینه

چون هم گوشیم سوخت صفحه اش.هم به یه مشکلی خوردم که روحیه مو از دست دادم.

بقرآن تا دیروز میگفت من نمیتونم.حالا میگه بیا با من کار کن.

من اگه بخوام کار کنم مستقل کار میکنم.نیازی به آدم‌ نوکیسه ندارم