2777
2789
عنوان

چرا ما همش از واژه های عربی استفاده میکنیم⁉

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 103 پست
حالا واژگان عربی که حداقل بگیم اصیلن جملات و کلمات جدیدی که اضافه شدن رو بگو دیگه رو می‌نویسن دیه دی ...

هیچ تفاوتی بین دو کلمه سلام و پارتنر نیست..

اصیل بودن و نبودنش کجاست ؟ هر دو ، کلماتی هستند از دو زبان مختلف در دنیا با معانی خاص..

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا شماها فقط روی عربی حساسید و مثل مور و ملخ از رل و پارتنر استفاده مبکنید هرکدومتون از یه ور پل افتادید

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

حالا واژگان عربی که حداقل بگیم اصیلن جملات و کلمات جدیدی که اضافه شدن رو بگو دیگه رو می‌نویسن دیه دی ...

تنها فارسی استفاده کنیم بهتره

در ضمن دیه رو لهجه های بعضی استانا میگن

2805

عربی کامل ترین زبونیه که خدا معجزشو به زبان عربی قرار داد.

بخاطر تجارت و حالا مهاجرت هایی که شد ی سری کلمات وارد شدن ی سری حذف شدن!

خودم عربم ولی عربی فصیح صحبت نمیکنیم، با گویش محلی حرف میزنیم که فارسی درش دخیله، اما مخالف تغییر معادل فارسیم، همون زیست که خیلی مسخره شده، بچه هامون علاوه بر اسم انگلیسی اسم فارسیشم باید حفظ کنن

حالا که رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!

میخواستم از این تاپیکا بزنم ترسیدم بترکه کاربریم. ما متاسفانه ب شکل ویران کننده ای وام واژه غیر ضرور   عربی انگلیسی ب زبان فارسی وارد کردیم در صورتی که بسیاری از واژگان برابر فارسی بسیار زیباتر و خوش اواتری از وام واژه ها دارن

چرا تبعیض؟

از واژه های انگلیسی هم برای کلاس گذاشتن نباید استفاده کنیم و از معادل فارسیاش باید استفاده بشه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

چرا اینقدر از ما بدون میاد آخه درسته ما عربیم ولی عرب ایرانیم خوزستان جز ایران دیگه ممنون زیر یه آسم ...

عزیزم عربی واقعا خوب و شیرینه و ما دوستدار همه شما هستیم

من منظور اینه این دو زبان تفکیک بشن و اصالت خودشون رو داشته باشن

بنده اصلا بحث قومی رو مطرح نکردم❤

چرا شماها فقط روی عربی حساسید و مثل مور و ملخ از رل و پارتنر استفاده مبکنید هرکدومتون از یه ور پل اف ...

چرا آنقدر گارد گرفتی عزیزم؟! تازه قضاوت هم کردی چون تقریبا اکثرا این زیر هم راجع به انگلیسی حرف زدن هم عربی!!

کاش آنقدر تعصب رو روی زبان خودمون داشتیم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

در عربی کلمه‌ای به اسم پارس وجود نداره چون عربی کلمه پ نداره پس پارس اشتباه نیست.

منم نگفتم در عربی پارس هست

فکر کردن و فهمیدنش زمان و مطالعه نیازه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

جالبه یه آقایی تو کشورهای عربی اسم بچه شو ایرانی گذاشته بعد چون اسم ایرانی گذاشته تو کشورش از تمام خدمات دولتی محروم شده!!!در این حد خار شدیم...

باز ما بکوبیم تو سرمون برای اعراب !!!

لطفا یه عده ریپلای نکنن نظر بدن....

2810