2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 99 پست
تو اون سازمان به اون بزرگی یه از خدا بی خبر نبوده ازتون خوشش بیاد؟

نه نبوده 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
دوستی ک نه واقعایا خوب نبودن یا میخاستن سوء استفاده کننمثلا به یک ماه نرسیده

کسی زیر یک ماه دو ماه که نمیاد خواستگاری تو دوستی اما ازدواج سنتی هم خیلی خیلی کم شده 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
کسی زیر یک ماه دو ماه که نمیاد خواستگاری تو دوستی اما ازدواج سنتی هم خیلی خیلی کم شده

نه منظورم اینه همون اول فهمیدم چه قصدی دارن و کات کردم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

ظاهرت چجوریه آخه پسرا به نظرم سمت دخترای خوشگل با کلاس سرسنگین نمیرن زیاد که یوقت جواب نه نشنون تو اطرافیانت دقت کنی دخترای باظاهر داغون با صدنفر دوستن هر روز هم پیشنهاد دارن چون یه مدلین که انگار ظاهرشون داره میگه بیا سمت من 

فک کنم زیادی جذابی و هرکی میخواد بیاد جلو میگه این به این خوشگلی حتما رل مل داره و جرات نمیکنه بیاد ...

من قیافم خوبه ولی در اون حدم نیستم واقعا که کسی بخاد نیاد جلو 

ولی برفرض که اینطوریم باشه یعنی ی نفرم نبوده ک بخاد بیاد 

ظاهرت چجوریه آخه پسرا به نظرم سمت دخترای خوشگل با کلاس سرسنگین نمیرن زیاد که یوقت جواب نه نشنون تو ا ...

بله میبینم اینجور دخترارو و واقعا چه ازدواجایی میکنن

من قیافم خوبه ولی در اون حدم نیستم واقعا که کسی بخاد نیاد جلو ولی برفرض که اینطوریم باشه یعنی ی نفرم ...

نه دیگه اگه اینجوری که من میگم فکر کنن قطعا کسی نمیاد جلو،قطعا از این چهره هایی که میگن این حتما یه نفرو تو زندگیش داره،خودت چی نبوده از کسی خوشت بیاد؟

کاربر آقا هستم
کلا پرسیدم چه تایپ شخصیتی دارین و چه طرز تفکری؟ و در محیط کار و خانواده چه برخوردی دارینخیلی صمیمی ...

اگه این سوالارو میپرسین که معرفی کنید 

مرسی از شما 

ولی من اصلا دلم نمیخاد اینجا معرفی یا آشنا بشم

نه دیگه اگه اینجوری که من میگم فکر کنن قطعا کسی نمیاد جلو،قطعا از این چهره هایی که میگن این حتما یه ...

چرا بوده مگه میشه خوشم نیاد 

ولی خب چیکار کنم 

خودم برم جلو؟

نمیشه واقعا 

البته اینم بگم ک الان خیلی از آدما تو رابطن 

2810