2777
2789
عنوان

خانم ها کمک پدرشوهرم اینیستاگرام بهم پیام زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 76 پست
باباشون پولداره من هرچی میخرم میگه نخر بابا میندازه اشغال یا بابا همه چی میخره

برا چی معذرت خواهی و التماس میکنی چرا انقد خودتو سبک میکنی اونم خواسته بهت طعنه بزنه گفته قدر ندونستی زندگیتو از دست دادی چقدر بیشعورع همچین کلیپی فرستاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرش بهت طعنه زده یعنی قدر زندگی تو ندونستی از این واضح تر؟ چطور حاضری دخالت کنن و بخوای بزگردی نمیدونم شاید اکه من بودم قید همه چی و میزدم میرفتم غرورم مهم تر از همه چیزه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

عزیزم شوهرت بهت گفته باید طلاق بگیریم تا ببینم اخلاقت درست شده یا نه.

این داره تو رو تحت فشار قرار میده تا تو برای اثبات خودت بدون مهریه و حق و حقوقت جدا بشی بعد هم مطمئن باش به هیچ وجه نمیاد سراغت پس گولش رو نخور و اگه خواستی جدا بشی یا وکیل بگیر و اگر وکیل نگرفتی حتما مهریه ، نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت رو مطالبه کن.

مطمئن باش این آدم بعد از طلاق و این حرفها نمیاد دوباره باهات ازدواج کنه همونطور که همین الآنش هم شک دادی که احتمالا ازدواج کرده پس خواهشا به خاطر خودت و آینده ات و بچه هات از حق و حقوقت یک ریال هم نگذر و تو دادگاه هم بگو من اصلا نمیخوام طلاق بگیرم و فقط حق و حقوقم رو میخوام چون اگه درخواست طلاق از طرف مرد باشه موظفه بخشی از  اموالش رو هم به خانم بده

برا چی معذرت خواهی و التماس میکنی چرا انقد خودتو سبک میکنی اونم خواسته بهت طعنه بزنه گفته قدر ندونست ...

اره نوشته تا دیر نشده قدر بدونیم منم موندم چی بهش بنویسم ولی گفتم ول کن چون به پسرش محل ندادم و نرفتم بچه ها و هم ببینم از نقطه ضعفم نمی تونن استفاده کنند بازم میخواد اینو ی خرم کنه التماس کنم بگم ببخشید و اینا 

نمی‌خوام جدا بشم از سوهرم

وقتی نمیخوای جدا شی نباید به همسرت بگی که 

چقدر بی سیاستی 

وقتی تو بگی بهش بیا برگردیمو جدا نشیم شوهرت هوایی میشههههه 

تو باید خودتو یکم کنار بکشی تا اون به خودت بیادو برگرده بهت ، و اگه اومد جلو هم حتی بگی دلم شکسته نمیدونم میتونم برگردم یا نه !!! 

عزت نفستو قوی کن

يه چي بگم ببخشيدا ولي شما خيلي خودت خورد كردي اخه اين اقا همين ميخواسته كه شما با التماس برگردي بچه هات بزرگ كني خودش بره دنبال عشق و حالش به نظرم حالا كه قهر رفتي محكم باش قانوني برو جلو كار كن حضانت بچه هات بگير وقتي اين اقا ببينه شما انقدر محكمي و عزت نفس داري خودش مياد به پات ميفته اخه چه كاريه كه ميري التماس ميكني مگه شما كار بدي انجام دادي نكن اينكارو تا اينجا اشتباه كردي ديگه نكن

اره نوشته تا دیر نشده قدر بدونیم منم موندم چی بهش بنویسم ولی گفتم ول کن چون به پسرش محل ندادم و نرفت ...

فک کردی اونا منتظر التماس توعن؟! و التماس کنی زندگیت درست میشه ؟ خیلی اشتباه فکر کردی یجوری رفتار نکن بعدا یادت بیفته حالت از خودت بهم بخوره 

عزیزم شوهرت بهت گفته باید طلاق بگیریم تا ببینم اخلاقت درست شده یا نه.این داره تو رو تحت فشار قرار می ...

میگه حق و حقیقت رو میدم ولی این وسط پدرشوهرم مال نمی‌ده میگه بیا نصف مهریتو بدیم با حق دیدن بچه ها منم قبول نکردم وکیلش زنگ زد گفت مهریتو قسط بندی میکنم گفتم برو بکن کی رو میترسونی عوضش همه حقمو میگیرم همون جوری مونده

نمی‌خوام جدا بشم از سوهرم

پس فردا جدا میشی یهو به خودت میای میبینی چقدر بخاطرشون داغون شدی و غرورتو زدی زمین بعد از اون کلی پشیمون میشی و میگی چرا رفتم اینقدر خودمو جلوشون کوچیک کردم تا کوتاه بیان و نیومدن ، من براساس تجربیات خودم واقعا بعضی وقتا خیلی دلم میشکنه از اینکه اینقدر جلو خونواده شوهرم بخاطر ی کار اشتباه خودمو کوچیک کردم تا کوتاه بیان و نیومدن و زمان خواستن وقتیم ازشون زمان دادم ، فهمیدم مشکل اصلی خودشون بودن ،منم مقصر بودم ولی نه انچنان که بگم منبع اصلی مقصر خودم بودم ، ولی بازم هروقت یاد کوچیک شدنم میفتم خیلی دلم میشکنه 

فک کردی اونا منتظر التماس توعن؟! و التماس کنی زندگیت درست میشه ؟ خیلی اشتباه فکر کردی یجوری رفتار نک ...

نه کلا من چند روز هست ولشون کردم رفتم دنبال آموزش کاشت ناخن برا خودم کار کنم ولی موندم بهشون محل نمی‌دم میان اینجوری سمتم ولی التماس کردنی بدتر میشدن

2810