2777
2789
عنوان

یه کلمه از لهجتون بگید ک بقیه معنیشو نفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 32716 بازدید | 1061 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوش های بد ترکی سیچیم آغزواببخشید یعنی ریدم دهنت اوستریم آغزوا یعنی چسیدم دهنت تریخلیم آغزوا یعنی اس ...

سیکیم و جا انداختی 🥲🤣

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌https://abzarek.ir/service-p/msg/2139711

بیشتر ببینید
پیتِلوس

بیشتر میاد یه اسم  پسرونه خارجی باشه😂معنیش چیه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بیشتر ببینید
نمیدونم چرا این فحش ها رو وقتی میده تازه ادم احساس میکنع سبک شده😆

😂😂مخصوصا به عمه ها، هر موقع عمه هام میرن از خونه مامانم شروع میکنه 😆😆

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
سیکیم و جا انداختی 🥲🤣

یعنی چیی😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بیشتر ببینید
هله بیچ لا بعد ماخدرت باچر تازه دم انه و یاچ نشرب سوا☕☕

انشاالله عزیزتی‌نشرب چای و گهوه بل دله چاکلت بل باب مفتحوح عله خطار ی انسیح هله بیای اتریش علینه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یعنی چیی😂

گاییدم ..🤣

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌https://abzarek.ir/service-p/msg/2139711

بیشتر ببینید
غن‌در

غن در😂😂😂معنیش چیه

بیشتر ببینید

تِرِه لاب زَمِّه 😆😆

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید