2777
2789
عنوان

یه کلمه از لهجتون بگید ک بقیه معنیشو نفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 19652 بازدید | 1061 پست

فوش های بد ترکی 

سیچیم آغزوا

ببخشید یعنی ریدم دهنت 

اوستریم آغزوا 

یعنی چسیدم دهنت 

تریخلیم آغزوا 

یعنی اسهال کنم تو دهنت 🤐🤐

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیخوار کِلاج

گیخوار یعنی گوه خور اره؟ 😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

2805
طاقار آقاش ریدم🤣🤣🤣🤣

چی😂معنیش چیه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

فوش های بد ترکی سیچیم آغزواببخشید یعنی ریدم دهنت اوستریم آغزوا یعنی چسیدم دهنت تریخلیم آغزوا یعنی اس ...

وای فقط آخری😂😂😂

فوش های بد ترکی سیچیم آغزواببخشید یعنی ریدم دهنت اوستریم آغزوا یعنی چسیدم دهنت تریخلیم آغزوا یعنی اس ...

سرویس آغزوا🤣🤣🤣⚘

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

نمیدونم چرا این فحش ها رو وقتی میده تازه ادم احساس میکنع سبک شده😆

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

آره 😆😆😆😆

آخجون بالاخره یکیو بلد بودم 

پَخشَه = پشه😂

طَشقَه = طاقچه

اِو = آب 

بی مِنا کو = دختر بی حیا😂

بَرو اولا = برو اون طرف

بَرو لاش = برو پیشش

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
2810