2777
2789
عنوان

ینی هیشکی رابطه دیستنس و باور نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 99 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به ادمش بستگی داره باید ادمش و پیدا کرد به حکمت خدا شک نکنید

دو سال و نیم با هم بودیم خیلی خیلی خوب بود یدفعه ای سزد شد گفت بخاطر اینه که تو دائما درگیر کار و درستی و دنبال هدفاتی گفتم قرار بود دوتامون برای ایندمون بجنگیم نع اینکه من دارم مبجنگم و تو با دوستات تا نصفه شب بیرونی سرکاذ نمیری که میگی این کار مشکل داره اون کار حقوقش کمه فلان دستت تو جیب باباته چون بقیه جاها حقوقش کمه من حاضرم حقوق کم بگیرم ولی نون بازو خودم باشه

2805
این فکر و نکن همیشه داهی هست

بستگی داره کدوم شهر ایران باشی

مشهد باشی خروار ها فاصلس

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩
دو سال و نیم با هم بودیم خیلی خیلی خوب بود یدفعه ای سزد شد گفت بخاطر اینه که تو دائما درگیر کار و در ...

عذر میخوام 

ولی من خودم شخصا جمله ای که شما به طرفتون رو گفتید و به طرفم گفتم 

من ادم مستقلیم 

چون مرده دوس ندارم فشار روش باشه 

بهم تکیه می کنیم این یه رابطه اصولیه

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩
میشه بگی چیکارا کردی؟

واقعیت ها رو میگم

گریه کردم 

گاهی سیگار کشیدم 

جلسات تراپی رفتم 

زمین خوردم 

تحت درمان روانپزشک بودم 

اما هیچوقت نشده بیخیال بشینم و دست از ارزوهام بردارم

عذر میخوام ولی من خودم شخصا جمله ای که شما به طرفتون رو گفتید و به طرفم گفتم من ادم مستقلیم چون مرده ...

ببین من اصلا بحث فشار هم نباشه اصلا نمیتونم کار نکنم عاشق دغدغه درست کردن برا خودمم عاشق اینم هدف درست کنم برای خودم با فکر رسیدن به اون هدف تلاش کنم از خواب بیدار شم دوست دارم طرف مقابلمم همین شکلی باشه 

اگه میخوای زود به درامد برسی به نظرم برو دندوناگه میخوای زیادی درس بخونی برو پزشکی برا مهاجرت هر دو ...

مرسی از راهنماییت امیدوارم به عشقت برسی در ضمن من یه نصحیت برات بکنم بگو اگه قسمت مال هم باشیم از خدا بخواه اگه طرفت بی میله ولش کن آخر این ازدواجا به جای خوبی ختم نمیشه امیدوارم مهاجرت کنی آلمان موفق باشی 😘❤️

بالاخره خیلیا تعریف دقیق عشق و نمیدونن کمتر کسی قدرت تجربه عشق واقعی رو داره و این از سری نعمت های و ...

عشق واقعی همینه که گفتم

عشق از پشت گوشی و پشت تلفن و به خاطر چهار تا حرف زدن فقط به خاطر بالا زدن هورموناس و واسه پر کردن بیکاری

بعدم آدم عاشق دنبال اینه طرفو کنار خودش داشته باشه،تحمل دوریشو نداره،خودشو به در و دیوار میزنه که به طرف برسه،...

دلت خوشه ها

اون اگه عشق بود یارو الان ور دلت بود نه تو گوشیت

اصلا امکان نداره آدم عاشق این همه سال بدون دیدن و رابطه فیزیکی دووم بیاره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨