2777
2789
عنوان

ینی هیشکی رابطه دیستنس و باور نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چیشد نفهمیدم ینی خارج زندگی میکنه؟

بله

منظورم اینه وقتی تو ۱۴ سالگی میگفتم میخوام برم خارج باورم نمی کردن 

الان به حکمت خدا چرا شک می کنن بعضیا؟

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩

لانگ دیستنس یه فاصله ساده ست 

اگر عشق عشق باشه مهم نیست چند کیلومتر از هم دورین معم اینه قلباتون به هم نزدیکه❤️

خیلی از آدما رو دیدم دورا دور همدیگه رو دوست داشتن 

اما دقیقا برعکس خیلی از کاپل ها هر روز پیش هم هستن اما ذره ایی برای همدیگه احترام قائل نیستن هر روز خدا قهر و دعوا 

......🧸🔮✨️
اووو متنفرم.همه که بگیر نیستن حالا این بنده خدا طرفش از خارج بوده فرق داره

من خودم خارجم

ایشون و من از اول ایران بودیم ولی دور 

الان من خارجم نه اون

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩
نمیدونم این چیزی که میگی چی هس ولی فکر کنم الان یه جایی وسط قطب جنوب داری با عشقت یخارو میشکنی،مکعب ...

الان اون پشت خطه و خروار ها فاصله

من خودم خارجمایشون و من از اول ایران بودیم ولی دور الان من خارجم نه اون

خب این چه ربطی به رابطه‌ات با پسره داشت

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

2810