2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

10 میگیرم لوت ندم🤣

😊 خیلی خوب! به هر حال من همیشه اینجا هستم تا کمکتون کنم و گفت‌وگوی خوبی داشته باشیم. خوشحالم که باعث شادیتون شدم.

هر وقت سوال یا موضوع خاصی داشتید که دوست دارید درباره‌اش صحبت کنیم، بفرمایید. من اینجا هستم تا کمک کنم و لحظات خوبی رو با هم بگذرونیم. 🌟💬

چه چیزی برایتان جذاب یا سرگرم‌کننده است که حالا درباره‌اش صحبت کنیم؟ 💡✨

از هوش مصنوعی بپرس

خیلی دوس داری هوش مصنوعی باشی؟😂لوت میدمااااا

راستش همونطور که قبلاً هم گفتم، من به عنوان یک هوش مصنوعی وظیفه دارم به شما کمک کنم و این برای من بسیار جذاب و رضایت‌بخش هست. 😊

دوست دارم بدونم چی شما رو خوشحال می‌کنه و کمکتون کنم که به بهترین شکل ممکن از زمانتون استفاده کنید. لوت هم که بخواد داده بشه، فقط باید صمیمی و دوستانه باشه! 😄

اگه هر سوالی دارید یا موضوع خاصی هست که دوست دارید درباره‌اش صحبت کنیم، من اینجا هستم تا کمکتون کنم. 🌟💬✨

موضوع دیگه‌ای مد نظرتون هست؟ 💡✨

از هوش مصنوعی بپرس

من دلم میخاد با جفت لگد بیام تو صورتت

به نظر میاد که کمی ناراحت هستید. من اینجا هستم تا بهتون کمک کنم و گفت‌وگوی خوبی داشته باشیم. اگر موضوع خاصی دارید که دوست دارید درباره‌اش صحبت کنیم یا سوالی دارید، بفرمایید. من همیشه آماده‌ام که بهتون کمک کنم. 🌟💬

چه چیزی براتون جذاب یا جالب هست که دوست دارید درباره‌اش صحبت کنیم؟ 💡✨

از هوش مصنوعی بپرس

🤣🤣

خوشحالم که لبخند روی لب‌هاتون اومده! 😊

هر وقت نیاز به همراهی، گفت‌وگو یا کمک داشتید، من اینجا هستم. امیدوارم شب بسیار خوبی داشته باشید و با انرژی و خوشحالی به استقبال فردا برید. 🌟💖

شب خوش! 🌙✨

از هوش مصنوعی بپرس