2777
2789
عنوان

از شانس من هرچی زن مطلقه است تا ساختمون ما جمع شده

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 45 پست
خب همه مث هم نیستیم. ولی جو اکثریت خراب شده

خب مشکل اینه همه خودمون رو خوب میبینیم. همه فکر میکنن جز خوبان و بدا کسای دیگه. آدما بد شدن واقعا چاره ای نیس باید ساخت

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
شاید شماره خانوم رو نداشت اگه داشت درست بود به خانمش میگفت

البته ما از نیت اون خانم آگاه نیستیم باز می‌تونست زنگ واحد رو بزنه اگر واقعا راه دیگری نبوده فرض رو بر نیت خوبش می گذاریم .

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
تو پارکینگ جلوی دوربین چه دزدی اخه زنگ درو میزد خب

چی بگم والا شاید منم در شرایط شما بودم کمی افکارم آزرده میشد ولی خب کنترل فکر خیلی مهمه چون تو زندگی شرایط نامطلوب زیاده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

احتمالا حساسی 

اما برای منم خانم های طلاق گرفته و بیوه صیغه ای روی اعصابن ، بغل دستیمون یک خانم بیوه صیغه ای هست ، خیلی هم آرایش می‌کنه و پالس جنسی می‌فرسته و تازگی با مدیر ساختمون ک زن داره دوست شده  

خب اینا رو اعصابن ..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نه بابا مهم شوهرمه اگه این نخواد کسی نمیتونه کاری کنه اگ بخواد تو کوچه خیابون هم میره کارش رو میکنه

بله درسته، ولی بستر هم مهمه.

این ساختمان ک شما می گوید خوبه، الان متاسفانه، تو آپارتمان ها، خانم هایی هستن ک کلا مورد دارن.

شمارو میبینم میفهمم خوشبینی به آدما اشتباه هست درسته. خوب میشد نمی‌گفت شیشه پایینه یه دزد میومد ماشی ...

عزیزم ببخشید نمی‌خوام دخالت کنم اما شاید اون خانوم هم به دلیل اتفاقاتی که توی همین جامعه اتفاق افتاده و توی همین سایت نمونه‌هاش رو داریم می‌بینیم که چطوری زندگی‌‌ها خراب شدن ، یه نفر تعریف می‌کرد دوست صمیمیش و شوهرش بهش خیانت کردن که به نظرم سهم شوهر بیشتره چون متعهد بوده اما به هرحال همچین مسائلی هست 

اما کار درست چیه ؟  ×نه خوشبینی نه بدبینی ×

✓ واقع بینی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
بله درسته، ولی بستر هم مهمه.این ساختمان ک شما می گوید خوبه، الان متاسفانه، تو آپارتمان ها، خانم هایی ...

اره ولی ببین زن متاهل هم زیاد دیدم که آمار میدادن همه جا هستن بابا

عزیزم ببخشید نمی‌خوام دخالت کنم اما شاید اون خانوم هم به دلیل اتفاقاتی که توی همین جامعه اتفاق افتاد ...

کاش فقط یه عده خاص بودن که آدم باید مراقبش من می‌بود متاسفانه دیگه نمیشه فهمید کی پشت نقابش چی پنهان کرده وضعیت تاهلشم مهم نیس

کاش فقط یه عده خاص بودن که آدم باید مراقبش من می‌بود متاسفانه دیگه نمیشه فهمید کی پشت نقابش چی پنهان ...

همینطوره عزیزم همه جور افرادی توی جامعه وجود داره اما با افزایش آگاهی و مهارت اجتماعی میشه از خیلی آسیب‌ها پیشگیری کرد .. مثلا همین که یه مرد متاهل می‌بینه یه خانم غریبه‌ی حالا مجرد یا متاهل داره بیش از حد صمیمیت نشون میده یا شوخی و توجه خارج از چارچوب داره با رفتار رسمی و جدی می‌تونه قبل از شروع بهش خاتمه بده ، یا یک نوجوانی که مهارت نه گفتن داره بخاطر دوستاش دست به رفتارهای پرخطر نمی‌زنه 

پس خیانت نمی‌کنه مگر شخص حقیر و نادان !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810