2777
2789
عنوان

عشق بی ارزش

71 بازدید | 15 پست

سلام 

شب بخیر 

من کسی رو ندارم که باهاش صحبت کنم. نه خواهری، مادری، دوستی، فامیلی و....هیشکی رو ندارم. یه آدم تنها هستم. 

من اولین تاپیکم رو از خیلی وقت پیش ایجاد کردم. 

تاپیک الانم هم مربوط به تاپیکهای قبلیم هست. 

فقط اومدم اینجا ببینم میتونم جواب قانع کننده ای از کسی بشنوم یا نه. 

دختری که برات خیلی نامحسوس چراغ سبز بده. تو ایسنتا استوری بذاره که توصیفم کن و نمیدونم منو چجوری میبینی و نصفه شبی یهویی برات آهنگ عاشقانه بفرسته و تو چت برات قلب های قرمز بفرسته. عاشقت کنه؛ وابسته ات کنه و بعد دو سال تو بهش بگی که دوست دارم؛ عاشقت هستم؛ عشقت تو قلبم ریشه زده و همزمان براش یه نامه چند صفحه ای از احساس قلبت رو بهش بدی و اون بگه نه. فاز چیه؟! 

بگه من حال خوشی ندارم و تراپیست میرم. ظاهرم فقط خوشحاله. من بهش گفتم من پیشت میمونم. عشق معجزه میکنه. من درمانی میکنم. من همه جوره دوستت دارم. تا اینجا بهش گفتم که وقتی فکر میکنم که قراره نبینمت حس بغض و ترس کودکی رو دارم که انگار از مادرش میخوان جداش کنن. 

شماره پدر و مادرش رو هم نداد بهم. تو دانشگاه هم روزایی که میبینمش کلا میرم گریه میکنم. نمیتونم کار کنم؛ درس بخونم

کاری کرد که حس بی ارزشی بکنم. اون عشق و علاقه ها رو صرف سنگ میکردم الان آب شده بود. 

من چیکار کنم؟ دیگه نمیتونم مثل قبل کسی رو دوست داشته باشم و بهش عشق بورزم. میترسم. انگار دستام رو قطع کردن. 

دیگه طراوت و شادی گذشته ام رو ندارم. فقط یپبه یه چیزم افتخار میکنم که واقعا وقلبا عاشق بودم. همین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم اون هم بهتون حس داره ،ولی افسردگی حاد داره و نمیخواد شما رو درگیر مشکلات خودش کنه من چون خود ...

خب من گفتم کنارتم. گریه کردم. با گریه گفتم نمیتونم بدون تو زندگی کنم. گفتم من میخوامت. من دوست دارم. من هر امکاناتی که بخوای برات فراهم میکنم. بهش گفتم من دوست دارم😭🫀

2805
علاقه دوطرفه اس

من هر شب به خاطرش گریه میکنم. تو یه ماه هفت کیلو لاغر شدم. من بهش گفته بودم دوسش دارم. بهش گفتم دارم تلاش میکنن زود زود. بهش یه دسته گل بزرگ رز قرمز سفارش داده بودم و یه تابلو نقره قشنگ براش خریده بودم؛ نذاشت بدم بهش. ولی سال قبل براش کادو تولد داده بودم.

خب من گفتم کنارتم. گریه کردم. با گریه گفتم نمیتونم بدون تو زندگی کنم. گفتم من میخوامت. من دوست دارم. ...

یکم بهش زمان بده ،بذار باخودش کنار بیاد تو اون دقیقه که بهش گفتید دوستت دارم فقط داشته به اینکه شمارو درگیر مشکلات خودش نکنه فکر میکرده ،یکم که بهش زمان بدید متوجه میشه حضورتون رو کنارش دوست داره 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
یکم بهش زمان بده ،بذار باخودش کنار بیاد تو اون دقیقه که بهش گفتید دوستت دارم فقط داشته به اینکه شمار ...

این میگه که من داییم خودسوزی کرده و خاله ام هم سه ماهه مرده. چهار سال قبل هم با پسری آشنا بودم که بهم گفت تا پنج دقیقه بر میگرده اما رفت و پنج دقیقه بعد گفتن تصادف کرده و مرده. 

این میگه که من داییم خودسوزی کرده و خاله ام هم سه ماهه مرده. چهار سال قبل هم با پسری آشنا بودم که به ...

اوووه بیچاره خیلی داغونه ،همه کسایی که دوستشون داشته یه جوری فوت کردن و خودشو مسئولشون میدونه

من هر شب به خاطرش گریه میکنم. تو یه ماه هفت کیلو لاغر شدم. من بهش گفته بودم دوسش دارم. بهش گفتم دارم ...

اون تو گذشته اش سختی داشته انگار خیلی افسرده اس باید افسردگیش درمان بشه 

خدایاشکرت🩵
اوووه بیچاره خیلی داغونه ،همه کسایی که دوستشون داشته یه جوری فوت کردن و خودشو مسئولشون میدونه

من درمانش میکنم. با عشق پاکم که نسبت بهش دارم. 

من اونقدر عاشقش هستم که خدایی نکرده کلا فلج هم باشه و رو ویلچر باشه؛ باز هم عین بچه ام ازش مراقبت میکنم. فقط میخوام بیاد توی زندگیم.و من همیشه براش عشق بورزم و زندگی کنم. 

من درمانش میکنم. با عشق پاکم که نسبت بهش دارم. من اونقدر عاشقش هستم که خدایی نکرده کلا فلج هم باشه و ...

کم کم برو جلو ،اون می‌ترسه از دستت بده آروم آروم برو جلو و باهاش صحبت کن ،باهمدیگه برید مشاوره ان شاالله همه چیز درست میشه و اونم راضی میشه

اون تو گذشته اش سختی داشته انگار خیلی افسرده اس باید افسردگیش درمان بشه

من درمانش میکنم؛ من هر امکاناتی که بخواد براش فراهم میکنم. درسته من الان پولدار نیستم. درآمد و پول خودم رو دارم. ولی دیگه مثل ترامپ نیستم. با این حال من حاضرم خودم رو وقف اون دختر بکنم. من میخوام عاشقانه زندگی کنم. عشق رو تو هر لحظه از زندگیم لمس کنم

2810