2777
2789
عنوان

من واقعا لایق زندگی نیستم

110 بازدید | 15 پست

سر تا سر پر مشکلم ساییدگی شدید زانو که مثل ادم عادی نمیتونم زیاد ره برم سرویس بهداشتی معمولی برم بکم حتی خم بشم برا ۱ بار فقط بیشتر مواقع  پاهام دراز کش 

دیسک کمر دارم معدم داغون دیسک گردن خفیفم دارم ، هیچ هنری ندارم کاری ندارم تازه جسمم داغون فقط میتونم برم سراغ حرفه میکاپ اونم کارش بگیر نگیر داره تازه کلیم باید براش خرج کنی و فعلا پولی ندارم براش  با این وضع جسمیم هر جایی نمیتونم شاغل شم 

شوهرم نمیخوادم دلش یه زن شاغل حوری میخواد نمیدونم چرا بعصی وقتا خوب میشم بعصی وقتا خیلی بد میشم الان عکسم میوم الانمو نمیدونم چرا با شال انقدر زشت میشم 

تخمدانام ضعیف فک نکنم دیگه جدا بشم بتونم  بچه دار بشم .

روماتیسم دارم کلی درد دارم واقعا حالم بده حسرت زندگیم که دارم جدا میشم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان همه ی این بیماری و گفتی از استرس هستش 

برای دیسکت کار سنگین و سرپا نباش استرس دوری 

رو زمین بخوابی بدون تشک رو ملحفه بخواب تاثیر داره 

اتفاقا کراتین کار .کاشت ناخن .تاتو ابرو درامد دهره

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

2805
الان همه ی این بیماری و گفتی از استرس هستش برای دیسکت کار سنگین و سرپا نباش استرس دوری رو زمین بخواب ...

اره داره اما سر پایی داره نمبتونم انجام بدم اخه 

تسلیم نشو.....چندوقته ازدواج کردی چندسالته قبل ازدواج ایین مشکلات. دا‌شتی؟!

ده ساله ۳ ساله اینجور شدم همش دارم خود خوری نشخوار دهنی میکنم میرم اگهی ها استخدام به کار میبینم نمسدونم چرا وجودم میلرزه استرس میگرم اخه نه چیزی بلدم نه روباط عمومی بالایی دارم نمیدونم چیکار کنم همش به زندگیم با حسرت اه نگاه میکنم چرا اخه میخوایم جدا شیم 

اره داره اما سر پایی داره نمبتونم انجام بدم اخه

منم خودم دیسک دارم 

ناخنکاری یا تاتو بیشتر نشستنه و راحت 

بعدش د  مورد شوهرت خوندم 

چرا مهریه نداری؟؟

اگه واقعا تو زندگیش داری نابود میشی جدا شو 

تو به این خوبی و وفاداری حقت نیست پاسوز کسی باشی که وجودت براش ارزش نداره

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

منم خودم دیسک دارم ناخنکاری یا تاتو بیشتر نشستنه و راحت بعدش د مورد شوهرت خوندم چرا مهریه نداری؟؟اگ ...

با دو دلیش من کشته اخهههه پارسال بهم خیانت کرد قرار بود جدا شیم گفت برگردیم بهم دوست دارم زندگبمون بسازیم 

بعد برگست  همونجور کسلوارانه زندگیمون ادامه دادیم ....

بعد الان باز مود جدایی گرفت حالا باز الانممممم یه روز دلش میخواد جدا شه یه روز نه  یه روز من دلخوش میکنه به روز ته دل خالی 

ده ساله ۳ ساله اینجور شدم همش دارم خود خوری نشخوار دهنی میکنم میرم اگهی ها استخدام به کار میبینم نمس ...

مشکلاتت زیادم حاد نیست... میگن برای دیسگ گرمی بخوری خوبه... مثلا هل دم کن بخور

برای زانونم شاید فیزیوتراپی بتونه کمکت کنه.. 

گرمی برای رحمتم خوبه

بچه هم داری؟ 

درسته یسری مشکلات جسمی داری ولی دلیل نمیشه شادی رو از خودت بگیری... خودتو پیش شوهرت افسرده نشون نده.. شادباش و سرحال

فقط بخاطر بیماریته که میخاین جداشین؟ 

منم خودم دیسک دارم ناخنکاری یا تاتو بیشتر نشستنه و راحت بعدش د مورد شوهرت خوندم چرا مهریه نداری؟؟اگ ...

ناخن کاری نمیدونم یکم میترسم چند سال پیش ریه هام وایتکس من قاطی کردم یکم اسیب دید بعد ۳ ماه درست شد حالا ۶ ماهی کمی  سوزش داشتم نمیدونم میترسم برم سمتش ...

از طرفیم کار با دستش زیاده مم روماتیسم دارم میترسم ارتروز بگیرم اخه میدونی من ادم اینجوریم مشکل دارم اینا تحقیق کردم که میگم  تو نی نی س 

که میگفتن طرف رنگ کاره بعد یه چند سالی دچار ارتروز مچ دست شده دیگه کارش ول کرده ... تنها کار سبک خوب برا من میکاپ مهریه هم من ۲ سال پیش تو مراحل جداایی گرفتم بعد  اشتی دادم بهش الان گاهی میگه میدم گاهی میگه نمیدم ،الان تو فاز اون نیستموحالم خوب نیس قلبم خیلی درد داره دارم زجر میکشم اصلا 

مشکلاتت زیادم حاد نیست... میگن برای دیسگ گرمی بخوری خوبه... مثلا هل دم کن بخوربرای زانونم شاید فیزیو ...

نه بابا در طاهر  اصلا به شوهرم دردام نمیفهمونم ولی همش عین ادم سالم نیستم همیسه یجام درد داره خودم دارم سرش ادیت میشم وگرنه شوهرم قبل این ۳ سالم همین بود ده ساله  همش  دو دله بمونیم نمیومنیم سر اینم نداشته بچمون شه 

مشکلاتت زیادم حاد نیست... میگن برای دیسگ گرمی بخوری خوبه... مثلا هل دم کن بخوربرای زانونم شاید فیزیو ...

نه بابا در طاهر  اصلا به شوهرم دردام نمیفهمونم ولی همش عین ادم سالم نیستم همیسه یجام درد داره خودم دارم سرش ادیت میشم وگرنه شوهرم قبل این ۳ سالم همین بود ده ساله  همش  دو دله بمونیم نمیومنیم سر اینم نداشته بچمون شه 

با دو دلیش من کشته اخهههه پارسال بهم خیانت کرد قرار بود جدا شیم گفت برگردیم بهم دوست دارم زندگبمون ب ...

احتمالا مشکل دوقطبی داره

2810