دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دآره بهت یاد میده هرچی شد حق نداری حرف رفتنو بزنی میخواد بفهمی همچین راحت تو مشکلات نباید جا بزنی نمیخواد زندگیش رو روی سراب بچینه نمیخواد همش شکنجه بشه وقتی میگی باید جدا شیم
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
عزيزم حالا فكرنكنم اون بنده خدا منظورى داشـته ، ناراحت نشو حالا شمانميدونم سر چى دعواتون شده كه بهش ...
نه گلم اخه توی تاپیک قبلی هم من ازش پرسیدم شما فلان کاربر هستید بهم توهین کرد و بد جواب داد
من کلا از این دسته افراد توی فضای مجازی دوری میکنم بحاطر ایشون تاپیک قبلیم که طنز بود و برای عوض شدن روحیه م بود رو بستم که کمتر پرخاش کنن ولی اینجا اومدن باز
والا من شمارو یادم نمیاد شما تعیین نمیکنید که من چجوری صحبت کنم اگه شما تعیین کننده بودی رابطتتونو ب ...
رابطهی ما به خودمون ربط داره گل، هیچکی تعیین نمیکنه دیگری چطور صحبت کنه، فقط شخصیت خود طرف تعیین میکنه که با مخاطبش با چه لحنی صحبت کنه، من ازت خرده نمیگیرم شاید دلت پره دوست خوبم، امیدوارم ارامش به زندگیت برگرده😊
بنظرم زنگبزن بهش ولی به روی خودت نیار بگو مثلا فلان اتفاق برام افتاد نتونستم بهت زنگبزنم اگه دلخوریشو گفت بگو نمیخواستم ناراحتت کنم خودم پشیمون شدم از حرفم
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ