2777
2789

توی خواستگاری و ابتدای ازدواج قرار بر این شد که عروس کل جهاز رو بیاره و جهاز خوبی هم بیاره و پسر هم خونه بخره.

این دوتا خانواده اقوام دور بودن و یه جورایی به هم اعتماد داشتن پس هی سرزنش نکنید که چرا خام شدید و گول خوردید و...

و خانواده دختر به قولشون عمل میکنن و یه جهاز خوب و آبرومندانه برا دخترشون میخرن اما خانواده پسر میگن که ما پولمون الان دستمون نیس و یکسال طول میکشه که پولمون بیاد دستمون. و اینا میرن مستاجری و بعد هشت سال زندگی بازم خانواده پسر هر سال بهونه میارن برای خرید خونه.

البته نمیگن نمیخریم هر سال میگن سال بعد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

خرید خونه وظیفه پدر شوهر نیست 

وظیفه همسره 

پدر شوهر منم میگه براتون خونه میخرم ولی بخدا یک ذره توقع ندارم بخره برامون

خودمون باید گلیممون و از آب بکشیم بیرون

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

ببین  کلا خونه خریدن و فراموش کن برای همیشه اینا نه الان نه یه سال دیگه نه ده سال دیگه ام خونه نمیخرن براتون بهت قول میدم فقط حواله میدن واسه سال بعدی که هرگز از راه نمیرسه مثل اون شنبه ایه که همه ما میخوایم رژیم و شروع کنیم و همچنان با اضافه وزن موندیم

شما هم بگو دوس دارم باهاتون رفت و آمد کنم اما ایشالا عید ...

هرسال همینو تکرار کن

حالا جز رفت و آمد هرچیز دیگه ای هم میتونی بگی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دیگه بعداز۸سال میخوای چکار کنی اگه قرار بود حرفی زده بشه یا کاری کرده بشه باید همون اول کاری می شد

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
الان کاری نمیشه کرد ۸ سال قبل باید خونه رو که خریدن بعدش جهاز زیبا رو توش میچیدین و عجله نمی کردینح ...

واقعا فکر کردی اینا خونه میخرن؟🤣😅 یعنی پشت گوشش و اسی دید رنگ خونه ام میبینن ۸ سال پیش نخریدن الان که قیمت ها سر به اسمون کشیده بخرن من بهترین خونه فول امکانات سه خواب ۱۳۵متری جای خوب شهر ۸ سال پیش خریدم ۳۰۰ میلیون الان همچین خونه ای که تو این منطقه ام ۷ میلیارد پولشه حالا تو فکر کن اینا خونه بخرن عمرااا

خرید خونه وظیفه پدر شوهر نیست وظیفه همسره پدر شوهر منم میگه براتون خونه میخرم ولی بخدا یک ذره توقع ن ...

شما شرایط شوهر ما و زندگی ما رو میدونی؟ شوهر من یه مشکل جسمی داره که خیلی نمیتونه کار کنه. توافق بر این بوده که خونه از جانب پدرشوهر خریده بشه. توافق میددنی یعنی چی؟ پدر منم وظیفه ای نداشت جهاز بده اما طبق توافقمون داد

واقعا فکر کردی اینا خونه میخرن؟🤣😅 یعنی پشت گوشش و اسی دید رنگ خونه ام میبینن ۸ سال پیش نخریدن الان ...

خوب نخرن 

جهازو که باید میخریدن حالا یه کم بیشتر  خریدن

ولی اسی موقع اسباب کشی دست به سیاه و سفید نزن بگو کارگر بگیر حالا که دروغ تحویل دادی

شما شرایط شوهر ما و زندگی ما رو میدونی؟ شوهر من یه مشکل جسمی داره که خیلی نمیتونه کار کنه. توافق بر ...

شما هم شرایط زندگی ما رو نمیدونی عزیزم

همسر منم پیوند کلیه ای هستش و از کار افتاده محسوب میشه فقط ی ماشین داریم که باهاش میوه میفروشه

خودمم نقص ایمنی دارم

جهاز هم چیزیه که همه برا دخترشون میخرن وظیفه کسی نیست ولی هرکسی در شان خودش دیگه

خونه هم که گفتم پدر شوهر منم وعده داده ولی یک ذره توقع ندارم

انتظار از کسی نداشته باشی کمتر اذیت میشی

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

2810