2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین جای منو انداختن پیش پسرخاله شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا زنونه مردونش نکردن؟ 

در ضمن عزیزم میری مسافرت فکر اینجاهاشم بکن میتونستید خودتو همسرت هتلی سوییتی چیزی اجاره کنی که این چیزا پیش نیاد، هرچقدم که تعارفتون کرده باشن شب نباید میموندید 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

از خانواده شوهر فقط با خود شوهره درارتباطم خاله شوهر اخه؟ ببخشید اسی شوهرت چ بیشعوره برو تو آشپزخونه هم بخواب هم نشانه اعتراضه فردا یه با شعور هم حرکتتو بفهمه بسه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
2805
چرا زنونه مردونش نکردن؟ در ضمن عزیزم میری مسافرت فکر اینجاهاشم بکن میتونستید خودتو همسرت هتلی سوییتی ...

این ادمی ک براش مهم نیست زنش معذبه پیش مرد غریبه میره سوییت بگیره ؟؟

یه چی میگیا

ب شوهره گفته اذیتم معذبم زحمت ب خودش نداده یه فکری بحال زنش بکنه قهرکرده خابیده

کار خوبیه ولی زودتر بخواب برای غیرت شوهرتم یه فاتحه میخونم

😂😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
چرا زنونه مردونش نکردن؟ در ضمن عزیزم میری مسافرت فکر اینجاهاشم بکن میتونستید خودتو همسرت هتلی سوییتی ...

خودشون دعوت کردن مادرشوهرمو ببریم دو سه روز بمونه

منم مجبوری اومدم 

2810