2777
2789

یه بار اروم و به شوخی زد تو صورتم منم محکم تر زدم تو صورتش گفتم بار اخرت باشه... چند بار پیش اومده شوخی شوخی میزنه تو صورتم اروم میخنده منم میگیرمش محکم ترشو میزنم میگم نزن عادت کردیا شوخیشم درست نیس هی میخنده میگه اخه حال میده یواش میزنم صورتت میگه شالاپ😑یکی به شوخی میزنه من میوفتم به جونش چندتا میزنم اونم هی میخنده  دوباره میزنه میشه کشتی کج😑میترسم عادت کنه جدی جدی بعدا تو دعوا هم بزنه چیکارکنم ترک کنه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید جدی برخورد میکردی از اول‌

الان سخت شده ترک کردن عادتش 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
2805
میزنم انگار بیشتر خوشش میاد هی ادامه میده چیکارکنم تو صورتی رو ترک کنه

با لوازم آرایش جای کبودی درست کن بگو ببین کاراتو :/

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

ایشش شو هر منم همینه جراعت نمیکنم پاشم محکم میزنه رو با،،،سنم بخدا من انقد جیغ میکشم دیشب انغد حیغم ...

حالا تو باسنی رو من چیزی نمیگم عیب نداره ولی تو صورتی واقعا بده حتی ارومش میترسم تو عادت کنه یهو بحثمونم شد جدی بزنه

2810