2777
2789
عنوان

یکم فرهنگ داشته باشید🙂💔

227 بازدید | 24 پست

مهمونی بگیرد برقصید ولی خواهش میکنم صدای آهنگو زیاد کنید همسایه پایینی گناه داره یا یه نفر تازه عزیزشون از دست داده یا یه نفر نی نی داره یا یه نفر مثل من میخواد بخوابه 

میشه راهی دارید بگید خوشگلا واسه سیاهی و گودی زیر چشم چی خوبه میدونی بگو❤️⚘️

زیاد نکنید*

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم زیاد میکنیم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
2805
آخر هفته و تا ساعت دوازده مجازه ولی بهتره تو خونه پارتی نگیرن من به شخصه دوست ندارم مخصوصا آپارتمان ...

خب یه نفر گناه داره مریضه یا هرچی

میشه راهی دارید بگید خوشگلا واسه سیاهی و گودی زیر چشم چی خوبه میدونی بگو❤️⚘️
زیاد نکنید

دور از شوخی ربطی به فرهنگ نداره عزیزم

یکی از همسایه های ما بچشو از دست داده 1 سالی میشه ولی هرروز چنان جیغ میزنه همه با قلب درد از خواب پا میشیم بخاطر ساختمونه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
2810