خدایادوستت_دارم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 1984 عنوان نمک در کفش 125 بازدید | 27 پست بچه ها اینکه نمک بریزی توی کفش مهمون سمج راسته ؟ بنظرم خرافاته واسه ما که جواب نداد🤣 ***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی] 1403/09/02 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایادوستت_دارم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 1984 ی جا نوشته بود باعث روزی اون فرد میشه کدوم فرد؟مهمون؟خدا کنه روزیش زیاد بشه فقط دست از سر من برداره😩 ***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
miss8181 عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 551 خرافات که هستولی بچگی از هر مهمونی که بدم میومد نمک میریختم تو کفشش به قصد اینکه از خونمون بره زودتراونم زود میرفت بیچاره🤣💔
خدایادوستت_دارم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 1984 کفشاشونو بردار بنداز سطل آشغال،میترسن دیگه نمیان خونت کفش نداشته باشه مه یکسال میمونه میگه کفش ندارم برم ***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
خدایادوستت_دارم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 1984 خرافات که هستولی بچگی از هر مهمونی که بدم میومد نمک میریختم تو کفشش به قصد اینکه از خونمون بره زودتر ... خب پس ممکنه اثر کنه ***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
تربخ عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 1768 کفش نداشته باشه مه یکسال میمونه میگه کفش ندارم برم بگو یکی از دوستات زنگ بزنه بهش،بگه همسایشونه،دزد اومده خونشون
عشقمدلی عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2626 کدوم فرد؟مهمون؟خدا کنه روزیش زیاد بشه فقط دست از سر من برداره😩 اره اگه میخوای بره کمی کمتر تهویلش بگیر
خدایادوستت_دارم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 1984 بگو یکی از دوستات زنگ بزنه بهش،بگه همسایشونه،دزد اومده خونشون وای چه تابلو😂روستا هستن متاسفانه همسایه ندارن تنها اومده شوهرش خونشونه😂 ***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
خدایادوستت_دارم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 1984 اره اگه میخوای بره کمی کمتر تهویلش بگیر ای خدا اصلا به تحویل گرفتن من کار نداره مادرشوهرم هست خودشو صاحب خونه میدونه کلا😒 ***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
تربخ عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 1768 وای چه تابلو😂روستا هستن متاسفانه همسایه ندارن تنها اومده شوهرش خونشونه😂 بگو یه مسافرت یهویی واسمون پیش اومده(مثلاً یه اتفاقی افتاده)تا مجبور شه بره،اینم کارساز نیست؟
عشقمدلی عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2626 ای خدا اصلا به تحویل گرفتن من کار نداره مادرشوهرم هست خودشو صاحب خونه میدونه کلا😒 عه پس ولش کن گناه داره بزار ی مدت خوش باشع اخرش خوبه تایک سال وایسه میره ولی بزار با خاطره خوب بره
خدایادوستت_دارم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 1984 بگو یه مسافرت یهویی واسمون پیش اومده(مثلاً یه اتفاقی افتاده)تا مجبور شه بره،اینم کارساز نیست؟ مادرشوهرمه ،پسرش اگر بتونه دوازده ماه نگهش میداره یه چیز مثل نمکه می خواستم ***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]