2777
2789
عنوان

نمک در کفش

125 بازدید | 27 پست

بچه ها اینکه نمک بریزی توی کفش مهمون سمج راسته ؟ بنظرم خرافاته واسه ما که جواب نداد🤣

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی جا نوشته بود باعث روزی اون فرد میشه

کدوم فرد؟مهمون؟خدا کنه روزیش زیاد بشه فقط دست از سر من برداره😩

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
کفشاشونو بردار بنداز سطل آشغال،میترسن دیگه نمیان خونت

کفش نداشته باشه مه یکسال میمونه میگه کفش ندارم برم

خرافات که هستولی بچگی از هر مهمونی که بدم میومد نمک میریختم تو کفشش به قصد اینکه از خونمون بره زودتر ...

خب پس ممکنه اثر کنه

بگو یکی از دوستات زنگ بزنه بهش،بگه همسایشونه،دزد اومده خونشون

وای چه تابلو😂روستا هستن متاسفانه همسایه ندارن تنها اومده شوهرش خونشونه😂

اره اگه میخوای بره کمی کمتر تهویلش بگیر

ای خدا اصلا به تحویل گرفتن من کار نداره مادرشوهرم هست خودشو صاحب خونه میدونه کلا😒

وای چه تابلو😂روستا هستن متاسفانه همسایه ندارن تنها اومده شوهرش خونشونه😂

بگو یه مسافرت یهویی واسمون پیش اومده(مثلاً یه اتفاقی افتاده)تا مجبور شه بره،اینم کارساز نیست؟

ای خدا اصلا به تحویل گرفتن من کار نداره مادرشوهرم هست خودشو صاحب خونه میدونه کلا😒

عه پس ولش کن گناه داره بزار ی مدت خوش باشع اخرش خوبه تایک سال وایسه میره ولی بزار با خاطره خوب بره

بگو یه مسافرت یهویی واسمون پیش اومده(مثلاً یه اتفاقی افتاده)تا مجبور شه بره،اینم کارساز نیست؟

مادرشوهرمه ،پسرش اگر بتونه دوازده ماه نگهش میداره یه چیز مثل نمکه می خواستم

2810