2777
2789
عنوان

تولدم بود زیاد راضی نبودم دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 73 پست

چه اهمیتی داره واقعا 

از چی ناراحتی از اینکه  کادو گرون نداده یا چی؟؟

مهم اینه برات ارزش قائل شده و  برات کادو خریده 

من که هر سال خودم یادآوری میکنم تولدمو 

تبریک بگن😂

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا ماها که شوهرمون هیچچچ کاری نمیکنه آرزوی همین گل و کیک رو داریم😆

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
2805
چه اهمیتی داره واقعا از چی ناراحتی از اینکه کادو گرون نداده یا چی؟؟مهم اینه برات ارزش قائل شده و ب ...

بابا من به شوهرم میگم لااقل یه بار یه کیک کوچولو بگیر 

هیچوقتم نگرفته

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ابجی عزیزم شوهر تو خیلی خوب بوده ک یادش مونده و این خیلی خوبه بعضیا ارزو دارن فقط یه تبریک خالی از کسی ک واسشون عزیزه بهشون بگن این گل و کیک خودش دوکادو حساب میشه من پدرم هیچکدوم واسم نخرید 

همین که حواسش به این موضوع بوده و رفته گل و کیک خریده ارزشمنده .

حتما که نباید کلی هزینه کرد .مهم اون دوست داشتنه هست .

خیلی از مردا همین کار رو هم بلد نیستن .

البته آدم ها با هم متفاوت هستن 

2810