دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حالا ماها که شوهرمون هیچچچ کاری نمیکنه آرزوی همین گل و کیک رو داریم😆
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چه اهمیتی داره واقعا از چی ناراحتی از اینکه کادو گرون نداده یا چی؟؟مهم اینه برات ارزش قائل شده و ب ...
بابا من به شوهرم میگم لااقل یه بار یه کیک کوچولو بگیر
هیچوقتم نگرفته
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ابجی عزیزم شوهر تو خیلی خوب بوده ک یادش مونده و این خیلی خوبه بعضیا ارزو دارن فقط یه تبریک خالی از کسی ک واسشون عزیزه بهشون بگن این گل و کیک خودش دوکادو حساب میشه من پدرم هیچکدوم واسم نخرید