2777
2789

فکر بچه دارنشدنم داره دیونم میکنه شبا خواب ندارم

همش فکرااای منفی میاد سراغم اینکه تااخرعمر تنها میمونم 

دوبار سقط داشتم دیر ب دیرم باردار میشم 

به شوهرم میگم بریم آی یو آی کنیم قبول نمیکنه میگ حرفشم نزن دوتا بارداری داشتم ب دلیل تشکیل نشدن قلب سقط شدن هردو سالمیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم استرس رو از خودت دور کن خودش عامل ناباروریه،آخه چرا باردارنشی میشی خوبم میشی همین که هردو سالمید یعنی صد در صد باردار میشی

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️
2805

منم خواب ندارم 

ی سقط داشتم 

چهار روز پیش ای یو ای منفی شد 

به شوهرم نگاه میکنم اشکام می‌ریزه همش خودم مقصر می‌دونم 

کاش خدا بهمون رحمی بکنه💔

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
منم خواب ندارم ی سقط داشتم چهار روز پیش ای یو ای منفی شد به شوهرم نگاه میکنم اشکام می‌ریزه همش خودم ...

مگه گناه کردی که دنبال مقصری 

خدای تو هم بزرگه ب وقتش دنیا ب کامت میشه 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

ببین شاید اسپرم شوهرت مشکل داره ولی فقط توی آزمایشهایی که توی مرکز ناباروری میدن مشخص میشع،دقیقا من شوهرم بیرون ازمایش داد مشکلی نداشت ولی مرکز ناباروری آزمایش داد واسپرمش حرکتش ضعیف بود که با دارو بع راحتی درست شد

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️
مگه گناه کردی که دنبال مقصری خدای تو هم بزرگه ب وقتش دنیا ب کامت میشه

نمی‌دونم فک کن دیشب وسط رابطه کنار چشم همسرم یه خط چروک دیدم آنقدر گریه کردم ک چرا نتونستم قبل سی سالگی طعم شیرین پدر شدنو ب همسرم هدیه کنم 

همسرم بیچاره شوک شده بود اصلا 

دلم به حال شوهرم میسوزه 

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
2810