2777
2789
نه اگه کل خانوما هم صدا با هم تحریم کنن عالیه

هرکس انتخاب خودشو داره اما خانمای عاقل همین کارو میکنن

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خب تنهایی که فایده نداره کل دخترای مجرد یک صدا تحریم کنن عالی میشه

همه کداز مردا بدشون نمیاد

چرا تحریم کنن

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
کاشکی تحریم میکردین راحت می‌شدیم

نه اینکه ما عاشق چشم ابروتونیم 

کاشکی تحریم میکردین راحت می‌شدیم

برو به هم جنسات بگو مثل سگ خواهش و تمنا نکن کادو و گل نفرستن دم در نیان واسه یه دیت 

منم میگم اذدواج رو تحریم کنن 

خب وقتی نیستین تحریم کنین خب تو چرا از مردا بدت میاد

بدم میاد 

چون یه مشت پرو از خود راضین

برو به هم جنسات بگو مثل سگ خواهش و تمنا نکن کادو و گل نفرستن دم در نیان واسه یه دیت منم میگم اذدواج ...

ت رو خدا 

آنقدر پسرا در خونتون صف کشیدن بهشون جواب مثبت بده 

ت رو خدا 

وای 

ترو خدا صفشونو‌ ببین 

مرد 

ت رو خدا آنقدر پسرا در خونتون صف کشیدن بهشون جواب مثبت بده ت رو خدا وای ترو خدا صفشونو‌ ببین

گوه نخور احمق دارم برات مثال میزنم که اینجورید

الان تعلیق میشی تا درخواست نفرستی 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

2810