2777
2789
عنوان

بارداری در پریودی

319 بازدید | 23 پست

بچهااااا من روز ۵ پریودیم شک کردم مایع اسیدی 😂 داخل رفت یانه  واقعا نمیدونم چی کنم  بنظرتون تو پریودی امکان بارداری هس؟

قرص اوژانسی بخورم؟اخه همین  ۱۷ ۱۸ اون ماه یدونه خوردم😶😶 نمیرم؟

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نخورررر منو بدبخت کرد بابا من جوش زدم پر جوش شدم بیست کیلو اضافه کردم بیخیالللل عوارض رو بعد یکسال م ...

خب چی کنم یعنی ..    لامصب یکم روی پاهام ریخت  دیگ شک دارم 😔😔😔

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
تو پریودی رابطه داری به خودت رحم کن

ب جان خودم اولین بار بود  تو عمرم   .. شوهرم هیچ جوره کوتاه نیومد اخرشم دست گل ب اب داد

خیلی مضره نخور و رابطه توی پریودی بسیار مضر تر، هزارتا مریضی و عفونت عاقبتشه

اولین بار بود تو پریودی.. 😔😔نخورم یعنی؟اگ ی درصد بشم بدبختم ی بچه ۱۰ ماهه دارم

بخاطر خودت میگم حامله هم نمیشی خیالت راحت

واقعا نخورم؟   اگ ی درصد ریخته باسه تو چی اگ بشم بیچاااارم بچم ۱۰ ماهشه

2810