2777
2789
عنوان

دارم کات میکنم چون

120 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

بهم دلگرمی بدین 

می‌خوام کم کم سردش کنم که خودش بره 

الان سه ماهه میخواد حلقه نامزدی بخره که بیاد خواستگاری ولی مدام خواهر و برادرای متاهلش ازش حقوقش رو میگیرن 

اینم دو دستی حقوقش رو میده به باد

هیچ وقت بهش نگفتم بیا خواستگاری خودش تو حرفاش گفته که بعد هم اینجوری 

خیلی برده خونواده

بهم حرفایی بزنین که بتونم کنار بیام با این وابستگی 

چکار کنم ؟میدونم برام سخته دوران کات 

چکار کنم که این دوران کات ام کمتر لطمه ببینم ؟

اون از من بیشتر وابسته تره 

یبار بهش گفتم کات بخاطر یه اخلاقش که بدجور خط قرمزم بود (دروغ در مورد حقوقش بود)که داشت جلوم پر پر میشه بدنش لمس شد بغضش ترکید داشت سکته میکرد 

الان کات کنم بهتره چون خیلی خونوادش سمی هستن

فقط هم بخاطر خونوادش کات میکنم 

بهم بگین این مرحله سوگواری رو چجوری بگذرونم 

اینجوری راحت دارم میگم ولی از درون دارم آتیش میگیرم حالم بده 

خودت کات کن

نرار اون پست بزنه

بگو من خاستگار دارم میخام به اونا فکر کنم توام اگر قصدت جدیه میتونی تا شب یلدا بیاید و با خانوادم صحبت کنی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خودت کات کننرار اون پست بزنهبگو من خاستگار دارم میخام به اونا فکر کنم توام اگر قصدت جدیه میتونی تا ش ...

به خونوادم زنگ زد گفت آخر زمستون میاد 

ولی چه فایده هر چی کار می‌کنه خونوادش ازش به بهونه های مختلف میگیرن 

گذروندن مرحله سوگ باکاری انجام نمیشه هیچوقت باید اون دردو بکشی باید اذیت بشی تا بگزری وگرنه درهرصورت برمیگردی من خودم مشعول کارم میشدم و بادویتام وقت میگزروندم هروز بادوستام بیرون بودم تا یکماه شاید درست نباشه ازنظر بقیه اما انقدر بهش فکرنمیکردم تو طول روز اخرشبم یکم حالم بدبود و میخابیدم وقتتو مرکن یجوری فقط همین راهشه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
به خونوادم زنگ زد گفت آخر زمستون میاد ولی چه فایده هر چی کار می‌کنه خونوادش ازش به بهونه های مختلف م ...

دیگ از بی عرضگیه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

گذروندن مرحله سوگ باکاری انجام نمیشه هیچوقت باید اون دردو بکشی باید اذیت بشی تا بگزری وگرنه درهرصورت ...

لعنت به فقر 

اگه فقیر نبود باز خونوادش رو کمک میکرد نمیسوختم 

خونوادش سوء استفاده گرن این پسره هم ساده .

لعنت به فقر اگه فقیر نبود باز خونوادش رو کمک میکرد نمیسوختم خونوادش سوء استفاده گرن این پسره هم ساده ...

قشنگم این فقر نیست مشکلش بچه ننه بودنشه و توهمین سایت ببین خانما چجوری با بچه ننه بودن همسراشون و دخالت گربودن خانواده هاشون گریه میکنن و زندگیشون نابود میشه به همه اینا فکر کن فقط اونه که هیچکدوم از حانوادش چیزی نداشاه باشن و توانایی کارکردنم نداشته باشن اونموقع این کمکشون کنه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
صفره صفره خواستیم باهم زندگیمون رو بسازیم که اینجوری شد

😔 شاید به تو پس اندازشو نمیگه . به هرحال سرکار میره و یه پسر مجرده . که قصد ازدواج هم داشت . بعد هیچی جمع نکرده تو این مدت ؟ بهونه اش هم اینه که دادم برادر متاهلم ؟ یه دروغی این وسط هست . یا پس انداز داره مخفی میکنه ازت ، یا جور دیگه ای خرج کرده .

بعد برادر متاهلش اینقدر گاوه دیگه پس نده پولو ؟

😔 شاید به تو پس اندازشو نمیگه . به هرحال سرکار میره و یه پسر مجرده . که قصد ازدواج هم داشت . بعد هی ...

بله متاسفانه از گاو هم گاو ترن

کیف پولش تو کیف من جا موند 

کلی عابر بانک تو کیفش هست رمزهمه اش هم می‌دونم تو هیچ کدومش یه هزاری هم نیست همه رو خونوادش ازش گرفتن 

بله متاسفانه از گاو هم گاو ترنکیف پولش تو کیف من جا موند کلی عابر بانک تو کیفش هست رمزهمه اش هم می‌د ...

اوووووف . این اگر باهاش ازدواج کنی هم کلی با خانوادش داستان برات پیش میاد .

2810