2777
2789
عنوان

دارم کات میکنم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 25 پست
دیگه نمی‌خوام با کسی آشنا بشم لعنت به بخت سیاه ام

اشنا شی خمه چی تغییر میکنه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسره ساده دل هست وگرنه مهربونه 😭

ننیدونن واقعا اما یادت باشه تو باعصاره رفتارهای این خانواده زندگی میکنی ارزششو نداره بنظرم چون خیلی سختی میکشی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
2805
اینجوری نگو . ایشاا... سفید بخت و خوشبخت میشی .ولی معلومه دوست داره . ولی خب سال‌های اول داستان ها خ ...

همش هم همین رو میگه که دوست دارم چرا مجنونت شدم

منم بهش میگم همه چی دوست داشتن نیست که 

همش هم همین رو میگه که دوست دارم چرا مجنونت شدممنم بهش میگم همه چی دوست داشتن نیست که

واقعا دوست داشتن یک طرف شروع زندگیه ، اون احساس مسئولیت و تلاش کردن برای ساختن زندگی یک طرف دیگه .

واقعا دوست داشتن یک طرف شروع زندگیه ، اون احساس مسئولیت و تلاش کردن برای ساختن زندگی یک طرف دیگه .

بهش دلخوریم رو گفتم ،گفت عوض میشم گفت دیگه تکرار نمیشه 

گفت آخر زمستون میاد خواستگاری بنظرت تا آخر زمستون صبرکنم ؟

بهش دلخوریم رو گفتم ،گفت عوض میشم گفت دیگه تکرار نمیشه گفت آخر زمستون میاد خواستگاری بنظرت تا آخر زم ...

اون که خواستگاریت میاد . اینطور هم که معلومه هردو همو دوست دارید . ولی این اخلاقش باید عوض بشه . 

هرچند متاهل بشید از همون اولش اینقدر قسط و مسائل مالی هست که فکر نمی‌کنم دیگه به برادرش پول بده .

امیدوارم هرچی به خیر و صلاحته برات پیش میاد 🌷

اون که خواستگاریت میاد . اینطور هم که معلومه هردو همو دوست دارید . ولی این اخلاقش باید عوض بشه . هرچ ...

ممنون بابت دلگرمی ها 🌺

خیلی دعات میکنم تنها کاری که میتونم در حقتون انجام بدم 

ممنون بابت دلگرمی ها 🌺خیلی دعات میکنم تنها کاری که میتونم در حقتون انجام بدم

فدات عزیزم . من خودم پنج سال پیش تو شرایطی مشابه شرایط الآن تو بودم با این تفاوت که همسرم به دلیل اینکه برادرش در آستانه طلاق بود و مادرش هم سکته کرده بود حدود یکسال خواستگاریمون عقب افتاد . 

از نظر مالی هم راستشو بگم سال ۹۸ فقط ۴۰ میلیون پس انداز داشت . دیگه نه خونه ، نه ماشین هیچی ‌.

منم خیلی باهاش راه اومدم . مثلا انگشتر نشونم ۲گرمیه . نذاشتم زیاد هزینه کنه . خلاصه داستان زیاد داشتیم الآن خداروشکر خونه از خودمون داریم ، یه چهار چرخی هم تونستیم زیر پا بندازیم .

درسته پول خیلی خیلی مهمه. ولی عشق هم مهمه . با عشق به خواسته های مالی تون برسید خیلی خیلی قشنگ تره .