2777
2789

❓️☹️بخرم خوبه ، تاثیری داره

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

شنیدم عرق کنی باز میشه

زیاد عرق نمیکنم

نمیدونم بخرم یا نه

یه مدته خیلی احساس ببخشید شل بودن سینه دارم

حس میکنم مث قبل نیست

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد عرق نمیکنمنمیدونم بخرم یا نهیه مدته خیلی احساس ببخشید شل بودن سینه دارمحس میکنم مث قبل نیست

بخر امتحان کن زیاد گرون نیستن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

2805
مناسبه واقعا ی سوتین چص‌شکل عصری خریدم ۳۵۰

لعنت به این سوتین ها

من هرچی میخرم خوب نیس

همش شل میشن ، با اینکه خیلی با مراعات میشورم و اب سرد و با دست

دور کمرش شل شده تازه خریدم

تصمیم گزفتم بخوام بعدا بخرم ازین تنگا بخرم و سایز کوجیک‌تر

شما چ مدلی میگیری؟؟؟؟ فک میکنم فنری ها از همه بهترن

لعنت به این سوتین هامن هرچی میخرم خوب نیسهمش شل میشن ، با اینکه خیلی با مراعات میشورم و اب سرد و با ...

وای منممممم خسته شدم انقدر خریدم

خصوصا اسفنجی ها فقط ی ساعت خوبن بعدش داغون میشن

منم فنری میگیرم بهترینش همین فنری هان

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

وای منممممم خسته شدم انقدر خریدمخصوصا اسفنجی ها فقط ی ساعت خوبن بعدش داغون میشنمنم فنری میگیرم بهتری ...

فنری از کنار بعلش برا تو سوراخ نمیشه؟؟؟؟

ولی جنس فنری بهتره و بهتر تو بدن جفت میمونه

اسنفجی ها باز بهترن بنظر من

یسری من‌یه مدل میگرفتم مدل ورزشی ینی بدرد نخووور کش زیرش نابود بود

فنری از کنار بعلش برا تو سوراخ نمیشه؟؟؟؟ولی جنس فنری بهتره و بهتر تو بدن جفت میمونهاسنفجی ها باز بهت ...

چرا سوراخ میشه من کوک میزنم ک فنرش نیاد بیرون اذیتم کنه

من سینه هام سایز ۷۵ هست یکم اذیت میشم یا اسفنجی چون خیلی تو چشم میان

حس میکنم ب سفتیه فنری هم نیستن

ورزشی ها هم ک هیچ کلا باهاشون حال نمیکنم

من سوتین سفتتتتتت میخوام

چرا سوراخ میشه من کوک میزنم ک فنرش نیاد بیرون اذیتم کنهمن سینه هام سایز ۷۵ هست یکم اذیت میشم یا اسفن ...

منم سفتتتت

من بین ۸۵ تا ۸۰😂

ولی هیچییییی مثل فنری نیست

من‌میخام سفتت هم‌کمرش هم بند رو کفت و میوفته سفت سفت باشه

راستی یه سوال

دوتا گیره ک هست بند رو به خود سوتین وصل میکنه ، کزاشتم رو بخاری ک خشک بشه اب شد

جایی هست بخرم ازش؟؟ تازه خریدمش

من کوک همزدم فنری رو باز پاره شد ، دیگ دستمال کاغدی میزارم ک زیاد نزنه به بدنم

وای منممممم خسته شدم انقدر خریدمخصوصا اسفنجی ها فقط ی ساعت خوبن بعدش داغون میشنمنم فنری میگیرم بهتری ...

فنری یعنی چه جوری؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

سایز کوچیکتر نگرید برای سینه ضرر دلره 

و دورش انقر کوچیک میشه که بشدت جا میندازه اذیت میشید

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
سایز کوچیکتر نگرید برای سینه ضرر دلره و دورش انقر کوچیک میشه که بشدت جا میندازه اذیت میشید

اخه گشاد و بزرگ خوب نیس

من ۸۵ میگیرم بزرگه ۸۰کوچیکه

میخام‌همون ۸۰‌بگیرم ک محکم‌باشه ک سفت بمونه

2810