یه حوری میشناسم الحق که حوریه مثل ماهه چشمای آبی مژه ها و موهای بور کپی روسهاست و چهره ی گرمی داره بخدا خدا برای این سنگ تموم گذاشته ولی هر روز یه نامزد عوض میکنه 😅😅
بابای نامزد قبلیش عموی ناتنیم براش لنکروز خرید بخدا یعنی اینقدر خوشگله دل پیرمردها هم برده ماشالله ماشالله واقعا😁😁
به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا برووحالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه بابا یکیش مادرمه ک بنده خدا اروم و صبوره کلا توفامیل به این خصلت معروفه یکیش داداشمه که عصبیه و برعکس مادرم
یکیش خودمم ک هرچی از خوبیم بگم کم گفتم😍😘😂( از خدا ک پنهون نیست خیلی کینه ایم ،کسی ازچشمم بیوفته راحت از زندگیم خطش میزنم)
دوتا دیگه هم دوستا نزدیکمن که خوبن یعنی کلا دوستای خوبین بهمن ماهیا
میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰