2777
2789
عنوان

دیدید کسایی که اسمشون حوریه و هست

| مشاهده متن کامل بحث + 8377 بازدید | 476 پست
بجاش زرنگن 😁👌خودت گفتی بگو

اره دیگه اماده بدتر از اینام بودم 😂

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
حالا ببین من چی میکشم با۵ تاشون زندگی میکنم😂😂😂😂

خدابه دادت برسه من که بوسیدمشون گذاشتم کنار کلن ارتباطموقطع کردم باهاشون کاری ندارم ولی هرروز ازاینواون میشنوم که هنوزززز دارن پشتم حرف میزنن یاواسم حرف درمیارن😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دیگه باید از دیدی بقیه ببینی 😁

اوکی الان گزارشت میزنم😒🗿😂😂😂😂😂

خداییش نمیزنمم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
پسر میخام مودب و متدین و مشهور باشهدختر به جز راضیه چیزهرا چطوره گلم

ببین بستگی داره دنبال چ خصوصیات اخلاقی هستی

یکی میخواد تحت هر شرایطی بچش زرنگ باشه بقیه مساعل مهم نیست براش 

یکی میخگاد بچش خوب و مهربون و به راه صالح باشه

زهرا نذار شانس ندارن

ببین بستگی داره دنبال چ خصوصیات اخلاقی هستییکی میخواد تحت هر شرایطی بچش زرنگ باشه بقیه مساعل مهم نیس ...

ببین بجای زینب چی بزارم

ثبت احوال فقط از مذهبی به مذهبی عوض می کنه

پسر و دختر چنتا اسم بگو بیزحمت 

اما راضیه که گفتی درست بود 

وصل به یه مو
خدابه دادت برسه من که بوسیدمشون گذاشتم کنار کلن ارتباطموقطع کردم باهاشون کاری ندارم ولی هرروز ازاینو ...

خواهش میکنم  فقط بهمن ماهی از پس بهمن ماهی برمیاد😈😂 

اول یه قمه بزن به خودت مگه تو بادیگاردم نبودی هان🤬😂😂😂 شوخی بود مهم خودتی هیجی مطلق نبست

قمه ام کند شده نمیبره😈☹️😂😂

ببین بجای زینب چی بزارمثبت احوال فقط از مذهبی به مذهبی عوض می کنهپسر و دختر چنتا اسم بگو بیزحمت اما ...

ابدااا زینب نذاریاااااا

اصلا شانس ندارن طفلیا از زهرا خیلی بدتره 

فاطمه هم خوب نیست

ببین راضیه ها شانس دارن خوش شانسن و پولدار شوهراشونم خیلی دوسشون دارن

اره اسم بایدمذهبی باشه

2810