2777
2789
عنوان

دیدید کسایی که اسمشون حوریه و هست

| مشاهده متن کامل بحث + 8586 بازدید | 476 پست
مرسی 🌝

اسمت ساراست تا حرفم رو پس بگیرم معرور نشی😁😁😁🤣🤣

جدی من سه تا سارا بیشتر نمینشناسم ولی هر سه خیلی باهوشن خیلی باهوش و با سیاست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
چ میدونم. چجوری پیشرفت میکنه الان چجوری حقایقو بگم نریزن سرم😂

راجب مرداد بگو خواهشن

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما۵تامریم داریم دقیقاهمینطورن هم اینکه تودار ومغرور وحرف درست کنن

وای وای دقیقاااا دقیقااااا دقیقااااا ما هم خیلی مریم داریم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
چ میدونم. چجوری پیشرفت میکنه الان چجوری حقایقو بگم نریزن سرم😂

قشنگ معلومه میخوای با خاک کوچه یکسانمون کنیی😂😂😂 ی کار کن اون خصوصیات ک میخوایمو  تو تاپیکامون تگ کنیم بپرسیم؟

یا تاپیک بزن بگو و قفلش کن

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
اسمت ساراست تا حرفم رو پس بگیرم معرور نشی😁😁😁🤣🤣جدی من سه تا سارا بیشتر نمینشناسم ولی هر سه خیلی ...

آره ساراست 😁

ولی  خودم اسمم رو گذاشتم

اسم قبلیم یه اسم قدیمی بود که بهم حس مظلوم بودن القا می کرد ...ولی همه میگن این اسم  جدید بهت میاد ..

آره ساراست 😁ولی خودم اسمم رو گذاشتماسم قبلیم یه اسم قدیمی بود که بهم حس مظلوم بودن القا می کرد ... ...

اسم قبلیت چی بود عزیزم

بگم یه عده بی جتبه میریزم سرم حوصله ندارم بخدا🤦😅درخواست بده خصوصی

😶

قشنگ معلومه میخوای با خاک کوچه یکسانمون کنیی😂😂😂 ی کار کن اون خصوصیات ک میخوایمو تو تاپیکامون تگ ...

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

سقف تاپیکام پر شده شما حمایت کنید نی نی یار اینقدر بیخودی زرت زرت منو تعلیغ نکنه میگم

2810