2777
2789
عنوان

نمیتونم به پدر مادرم بگم میخوا ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 24 پست
نه من همرو میشناسم حتی یکی از پسرای دانشگاه خودمون هم خواستگارم‌ بود شرایط عالی داشت

خب پسری که از دانشگاه بود ، خودت رو می‌شناخت دیگه . چجوری با خانوادت ارتباط گرفت برای خواستگاری ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پسری که از دانشگاه بود ، خودت رو می‌شناخت دیگه . چجوری با خانوادت ارتباط گرفت برای خواستگاری ؟

خودم شماره مادرمو دادم به مادرش روزیم که زنگ زد بود به مادرم مامانم میگفت من میدونم مامان پسره حتما گیر داده به دخترم که شماره داده وگرنه دخترم به ازدواج اصلا فکر نمیکنه

2805
خودم شماره مادرمو دادم به مادرش روزیم که زنگ زد بود به مادرم مامانم میگفت من میدونم مامان پسره حتما ...

متوجه شدم کاملا . اینجا خودت باید میگفتی با این ازدواج موافق هستی و پسره رو کامل میشناسی و بیان منزل برای آشنایی . اگه همه چیز اوکی بود که عقد کنید . 

خب مگه با مادرت راحت نیستی؟غیر مستقیم با شوخی و خنده بهش برسون که دلته ازدواج کنی

نه چند بار سعی کردم بهش بگم اما متوجه نمیشه و همش میگه ما نمیخوایم تو ازدواج کنی تا بتونی یکم جوونی کنی

نه چند بار سعی کردم بهش بگم اما متوجه نمیشه و همش میگه ما نمیخوایم تو ازدواج کنی تا بتونی یکم جوونی ...

به نظرم دیگه سنت خوبه برا ازدواج خودت بگو خب که اوکی هستی و آماده ای کم کم اگر مورد خوبی اومد