2777
2789
عنوان

اینایی که دوتا سه تابچه و بیشتر دارن چطوری رابطه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 51 پست
آره سخته بپوشی بری بزاری خونه مادر عزیزم ( چون خودم تنبلم و به نظرم نمی صرفه تا بری وبیای از سرت میپ ...

برای اون کار ک صرفا نمیذارمش پیش مامانم بیشتر اوقات برای اینکه خسته میشم یا میخوام دکتری جایی برم میذارم ک اگه شوهرم باشه اون قضیه هم پیش میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه من دوسالشه ،،تا من اینو میخابونم شوهرم سه دست خوابیده،،ههههه،،،الان مثلا تو اقدامیم ولی موفق نشد ...

یه آقایی میره پزشک میگه ۱۸ ساله ازدواج کردم بچه دار نمیشم دکتر میگه چند بار در هفته رابطه داری میگه هیچی تو این ۱۸ سال وقتی م ه م مه میخورم خوابم میگیره به رابطه نمیرسه خخخ

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

برای اون کار ک صرفا نمیذارمش پیش مامانم بیشتر اوقات برای اینکه خسته میشم یا میخوام دکتری جایی برم می ...

آهان با یه تیر دونشون 😉

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

2805
مگه شوهرت شغلش چیه که سرظهر خونس؟

کار ازاد. ۹صبح تا ۱۱شب سرکاره.صبح بچه ها میرن مدرسه هر ۳

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎