2777
2789
عنوان

ژل لبو میشه جوری زد که نفهمن 😬😬

158 بازدید | 18 پست

من لب بالام ی کوچولو میخام حجم بگیره اما ژلو هرچقد هم بزنی بازم میشه تشخیص داد 

نمیشه طبیعی بزنن انگار لب خودمه؟ 🥲🥲

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

دکتر ماهر باشه طوری میزنه ک کسی متوجع نشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دکتر ماهر باشه طوری میزنه ک کسی متوجع نشه

کلی نمونه کار دیدم حتی یدونه شم اون جوری ندیدم

میشه بفرستی؟ 

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

خب وقتی تغییر میکنی چجوری نفهمن؟!

منظور ژلی نباشه 

کسی ک برای اولین بار منو میبینه نفعمه لبم ژله

تابلو میشه اوّل آخرش 😂

من لیفت مستقیم لب بالا رو پیشنهاد می کنم.اگمنتیشن هم بهش میگن.نتیجه دائمیه و طبیعی دیده میشه.منظورم سانترال نیستا.اون فرق داره.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
دختر خالم یک سوم سی سی زد طبیعی طبیعی شد

بالای لب ی جوری میاد بالا انگار تابلو میشع اون جوری نبود؟ 

بالای لب ی جوری میاد بالا انگار تابلو میشع اون جوری نبود؟

اصلا

عالی شده بود

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
هر ژلی هم که باشه میره پشت لب جمع میشه عین اردک

خیلی متنفرم اون جوری😑😑

تابلو میشه اوّل آخرش 😂من لیفت مستقیم لب بالا رو پیشنهاد می کنم.اگمنتیشن هم بهش میگن.نتیجه دائمیه و ...

واقعا؟؟؟ 

ینی اون جوری ک من میخام میشه؟ 😍😍

2810