2777
2789
تا یکسال آینده با درامد معقول . ظاهر اراسته

ممنون

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس میکنه شما فرد ایدخ ال هستین.حس من به سما اینه آدم روراستی هستی و ترس از اینده داری

حس مهران بهم چیه و چی فکر میکنه درموردم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
پسرهنه

عزیزم میشه لطفا بگی من امسال قبول میشم کنکور شهر خودم دولتی؟

زندگیم با شوهرم چطوره کسی دعا گرفته برامون ؟ بعضی اوقات الکی دعوامون میوفته 😭😭 دشمنمون کیه؟؟؟

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
آینده ی عاای در انتظارته تحصیلاتت موفق و شغل خوبی داری در اینده

عزیزم میشه لطفا بگی من امسال قبول میشم کنکور شهر خودم دولتی؟

زندگیم با شوهرم چطوره کسی دعا گرفته برامون ؟ بعضی اوقات الکی دعوامون میوفته 😭😭 دشمنمون کیه

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن

ازدواجم باشخص موردنظرانجام میشه؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

عزیز دلم در مورد منم هر چی حس می‌کنی بگو 

همسرم تو فکر کسی دیگه است ؟!

دنیا ب محسن برمیگرده ؟!

اصلا زندگیم درست میشه ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
2810