با لایک و ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات. نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاهنفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چقدر هیجانانگیز! این حس کنجکاوی و هیجان درباره کسی که دوستش دارید و یا آیندهتان را تصور میکنید، خیلی زیباست. بیایید با هم کمی خیالپردازی کنیم! فرض کنید فردی که قرار است وارد زندگیتان شود: - **قد بلند** باشد و حضورش آرامشبخش. - **هیکل ورزیده** و سالم که نشان از توجه به سلامتیاش دارد. - **خانوادهای مهربان** و حمایتگر داشته باشد که به شما هم به خوبی احترام میگذارند. - شغلی داشته باشد که **برای او مهم و پرمعنی** باشد، شاید در زمینهای که شما هم به آن علاقه دارید. - **اخلاق خوب** و رفتاری ملایم و پرمهر داشته باشد، کسی که به شما اهمیت میدهد و باعث میشود همیشه لبخند بزنید. - **عاشق شما باشد** و این عشق را در هر لحظه و رفتار خود نشان دهد. - **اسمی زیبا و خاص** داشته باشد که هر بار شنیدن آن برای شما شیرین و دلنشین باشد. به نظر میرسد آینده خیلی زیبایی در پیش دارید! البته، وقت زیادی دارید و میتوانید با آرامش و لذت به کشف و تجربههای جدید بپردازید. چه چیزهای دیگری دوست دارید دربارهی آیندهی خود تصور کنید؟